Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi ovde samo kukamo,..... kad tad pogledam ovog momka pa pratim sta sve radi ...masinerije sve u full-u a pogledjte kakvi su kukuruzi bili u minesoti pre 10 dana. A kise i tamo bogami fali podosta!!!!!!!

Aj ako Kimi pročita da razjasni šta se desilo da nema padavina... Ima li šanse za iznenađenje.. Bem ti sve ovo

Nista bitno nece da se desi do petka, najebace ovi koji su najebali a ako od petka ne bude nade i kise najebace i ostali.Ovo moze biti najgora godina ikada, samo treba da se poklopi vreme koje se najavljuje, ako se obistini prognoza u kojoj se nastavlja vatra i naredne nedelje, nema tog kukuruza koji ce roditi osim ako nije navodnjavan. Za sada modeli lutaju iz krajnosti u krajnost, dugo nisam video da u jednom danu nacrtaju kisu pa je izbrisu pa opet.znaci samo sreca moze da nas spasi, od neceg zavisi kretanje ciklona, hoce li nesto narusiti njegovu poziciju ostaje da cekamo.Nema mnogo objasnjenja od strucnih lica, nema ni na forumu, sve je zamrelo kao da nema nade.

Aj ako Kimi pročita da razjasni šta se desilo da nema padavina... Ima li šanse za iznenađenje.. Bem ti sve ovo
Zasto bi se Kimi i oglasio kad decko i on cita modele a ovi ili su svi pijani ili vise nisu citavi!
Pa Estofex juce vise nije znao za sebe sta je sve prognozirao!
Ako se nastavljaju ovakve vrucine svuda kod nas, onda ce ova godina biti kao nikad dosad.
Velik nedostatak vlage a suvise rano je krenuo pakao!

Ma rekoh da ako pročita neki treći koji održava tu najavu kiše, ja i onako ne znam rastumačiti ni jednu od tih škrabotina.

Kise, nikad vise.
Ovo je bas bolesno vreme.
Rusili neku supu danas. Poceli oko 4 i 30, bilo je podnosljivo do 10 h. Onda smo morali odustati jer su cevi od supe pocele da peku.

Imali su samo malo vise srece. Ako ova susa potraje na ovolikom lokalitetu nece ni biti svesni sta ce im se desiti, a pogotovo ministru. Duguju za subvencije, za premije, a obecavaju kule i gradove. Jedni su se vec opekli o istu supu.

Vrucina zestoka...
Psenicu cemo lagerovati - koliko god mozemo kod kuce... Posto prolecne kuture... kako da kazem... vec sad ne obecavaju... (znam da je rano za prognozu, ali ako je fundament slab, nece biti ni krov cifrani...)

Ja ceo dan tumaram na relaciji kuća pod klimom i dvorište gde je pakao, i sve se sekiram ko i svi ovde, i sušu, i rod, i pare i sve majčinu..
Opet posle razmišljam, sve što sam ranije zaradio i uložio u gvožđušinu ako bude potrebe rasprodavati jedno po jedno, ako i kako bude falilo novaca i u krasni, šta sad.. Glava na ramenima, porodica zdrava, a za ostalo ćemo se snaći nekako... I ovako smo navikli kao nacija da smo u nekom qu..u..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh