Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez nerviranja,sledeci put kada te spopadnu takve misli a ti spremaj sac! Popravice ti raspolozenje,a mi sa foruma posmatramo i kazemo kako ovaj covek zna da zivi i uziva u zivotu.Ja ceo dan tumaram na relaciji kuća pod klimom i dvorište gde je pakao, i sve se sekiram ko i svi ovde, i sušu, i rod, i pare i sve majčinu..
Opet posle razmišljam, sve što sam ranije zaradio i uložio u gvožđušinu ako bude potrebe rasprodavati jedno po jedno, ako i kako bude falilo novaca i u krasni, šta sad.. Glava na ramenima, porodica zdrava, a za ostalo ćemo se snaći nekako... I ovako smo navikli kao nacija da smo u nekom qu..u..
Bez nerviranja,sledeci put kada te spopadnu takve misli a ti spremaj sac! Popravice ti raspolozenje,a mi sa foruma posmatramo i kazemo kako ovaj covek zna da zivi i uziva u zivotu.
Vidis, ovde kod mene vlada neko uverenje da se ne treba krstiti kad grmi. Kako su me ucili od malena kad zagrmi kazu Bog tera djavole.A mi sremci se i ovako krstimo samo kad počne da grmi.. A i redovno idemo u crkvu, jedne godine za Božić, druge za Uskrs..
Mnogo je kumeMoramo pojačati,da idemo u godini i za Božić i za Uskrs.