Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav ku..c leval 2 pa danas je mirniji dan nego ovih dana kada nije nista najavljeno_Ovi modeli i prognoza su komedija.Ovo u zivotu nisam video, jedino sto je sigurno je sunce.Je l realno ovo u 21 veku?Sta se desava?

Сад сам пролазио кроз атар и видим да скоро сви заливни системи раде. Остаћемо без воде на крају.

Po meni, ko ima mogucnosti da zalije useve, treba to da radi, cene su takve da je to sada isplativo, problem je za one koji nemaju mogucnost i uslove da to urade............

Сад сам пролазио кроз атар и видим да скоро сви заливни системи раде. Остаћемо без воде на крају.

To je najveću problem. Nemam ja ništa protiv zalivanja iz kanalske mreže i plićih bunara ali je problem što u poslednje vreme ljudi previše koriste vode za zalivanje iz dubokih bunara koji se koriste za vodosnabdevanje stanoviništva. Kroz 10-20 godina doćićemo u ozbiljan problem

To se dešava ali u Libiji kaže mi čovek ja u hotelu 5 sprat pada kiša ponesem kišobran i siđem dole stala kiša ajde da vratim kišobran u sobu kad tamo kiša i dalje pada ali do tla ne stiže.

Iz minuta u minut se menja vreme,tesko da se moze precizno reci nesto..kod nas lik radi vremensku prognozu ima ga na insta i dosta dobro pogadja sto se tice vremena..juli najavljuju bice vrucine na pretek a pljuskovi moguci i to lokalni kako gde se zadesi

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ma nemaju pojma, bukvalno pogadjaju. Kod mene juce bila najavljena kisa, a ujutru vedro, sunce bije, aj reko kasnije ce. Pogledam, pise od 15h. Dodje 15h, nema ni kap, ali pise od 17h. Posle promene od 18h, naravno opet nista i na kraju oko 20h kap po kap nekoliko kapi. Ja se secam ranije nasi stari uvece izadju napolje, pogledaju u nebo i kazu kakvo ce vreme da bude i stvarno bude tako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh