sova
Član
Ja sam i prvu lucerku osusio bez da pokisne, i do sada samo djoka. Kukuruz je ozbiljno uvio listove, ako nesto ne padne u skorije vrijeme, ugasili smo ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojim se da je ovo realno!Ovo je 2012 i 2017 u najavi,nema kise ni na vidiku
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
I ako te izvuku.Drugi salter. Ovaj je samo za kukanje.
Paore sta kaze kolega,hoce biti suse po njegovoj prognozi?Jako rano je upeklo. Prosle godine nije bilo kise nista posebno, al nije bilo malte ne ni jednog vrelog dana. Ovo sad krenulo u junu. 2012.tacno se secam za 1.maj se kupali, bilo 35 C. Kako je upeklo tako nije ni prestajalo do 31.avgusta.
Dzabe kad je pauza.Drugi salter. Ovaj je samo za kukanje.
Pauza za pusenje.Dzabe kad je pauza.
Kolektivno.Pauza za pusenje.
Ako si bas u detalje razmatrao situaciju sa padavinama po regionima onda mogu ti reci da Juzni Banat je malo prosireniji pojam od onoga sto ti mislis!U vezi ranijih postova..
Detaljno sam pratio količine padavina po regionima u Vojvodini ovog proleća.
Juzni Banat je isto relativno dobro snabdeven padavinama (uticaj obronaka Karpata)
Ko ce to da ti veruje kad smo krajem Jula 2012 dobili 100 l i od onda vecini se vrti da kod nas pada non stop!He he, mi prosle god preko 90 dana bez kise, pocevsi od 19.07. a izgledalo je da vise nista ne moze da naskodi rekordnom prinosu.
Mnogi broj ovakvih godina vec imamo.
Koliko vidim ne pises da je to prognoza od tog cike vec izjava! Verovatno je siguran!Prenosim njegov sms u celosti, pa vi sudite.
Koliko vidim imacemo oko sest tropskih dana za redom A onda bi imali mali teperaturni pad sa izvesnim padavinama (manjim). Vlage jedva da ima ali korenov sistem je prati tako da nece biti plitak i to bi moglo da pomogne u kasnijim susama. Izgleda da nema velike kise u narednih 10 dana. Prva manja treba da bude oko iduceg cetvrta. Usevi ce opstati do tad, nije ovo presudna susa. Posle toga poslednjih dana ovog meseca trebalo bi jos da zahlad sa jos nesto padavina. Kada bude trebala da krene zetva bice vlaznijie. Jul ce imati bolji raspored padavina. Prva polovina avgusta sa susom, druga polovina vlaznija.
Hahahaha hteo sam napisati obrnuto....kod mene trenutno 26stepeni,7 i 27min jbg nisam se jos probudio totalno....danas cemo da pocrkamo kao piliciKod mene trenutno 7 i 27min...temperatura 26stepeni