Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za kada?Sprema se neko sranje. Upozorenje i na grad.
Isto i kod nas,od reči do reči.Ako se dobro secam, 2012.godine poslednju dobru kisu smo dobili oko 20.juna. A ove godine mislim da je bio 20.i neki maj. Tužno usevi izgledaju u ataru.
Danas i subota.Za kada?
Ja više ne verujem u toKo bi kisu neka pogleda prognozu Naslovi.net
Kod njih od utorka kisa........
Mislim da si ti postavljao slike da je palo100 litara u cuguOvaj mesec za sad samo 4 l kise. Ni prosli se nije proslavio, osim sto je bio hladan. Opsate stanje jadno.
Mora da je kod vas u blizini blago Atile pa pravi neke talase koi teraju oblake.Mora nesto da ima ovde u Banatu ,ili Rumunskom delu ,sto tera oblake tj kisu,nzm sta drugo koliko god smesno izgledalo.Koliko puta gledam oblake na radarima jbt oblacnost ogromna prelazi stotine km bez da slabi ,ali ovde ovom delu banata kad pridje sve se raspada u ocin,nema vise ni od Rumunije da nam stizu kise,sve nas obilazi u tri lepe.Evo ovo kao u subotu sto treba biti od padavina,dolazi iz Rumunije i na Windy.com se vidi jasno kako se oblacnost raspada cim pridje Banatu,i do sad nisu previse gresili za prognoze par dana unapred.