Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravac mu je bio direkt sa Karpata e sad da li je od cuklona ili ne ne znam verovatno neki krak ciklona. Pratim ga od podne kad se pojavio na radaru.
Nisi ni pogledao snimak , to je ciklon koji dolazi iz Njemacke , presao Austriju i vrti se iznad balkana , ako gledas lokalno samo taj djelic ciklone koji dolazi kod tebe , onda izgleda da dolazi sa karpata.

Што се тиче каћког атара био у куждину и ливадама има барица по путу али може још доста да прими мали кукурузи нису полегли а код великих је друкчија ситуација

Vidim da su kukuruzi lepo polegli po ataru. Kod nas onako, nije tako strasno, al ce biti malo problema kod skidanja.

Nisi ni pogledao snimak , to je ciklon koji dolazi iz Njemacke , presao Austriju i vrti se iznad balkana , ako gledas lokalno samo taj djelic ciklone koji dolazi kod tebe , onda izgleda da dolazi sa karpata.
Pogledao sam snimak, znam šta je ciklon, lepo sam napisao da se spustio u toj ravni iz pravca Karpata nisam napisao da je karpatskog ili ruskog ili japanskog porekla. 7 dana davimo o ciklonu valjda su ga nazvali "Nole". No meni iz Turske na plaži je bitno da mi njive pokisnu i pratim svaki oblačak koji ide u mom smeru tj ka Lokvama ,u 12 po lokalnom se to pojavilo na našem Srpskom radaru i imalo je putanju koju sam napisao, iznenadio me he odraz kad je atigao u okolinu novog sada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh