Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači imaće da se skidaVidim da su kukuruzi lepo polegli po ataru. Kod nas onako, nije tako strasno, al ce biti malo problema kod skidanja.
Kod nas potop.Vise ni negledamo.Takodje i ja se vise uzdam u sojuMislis Pero! Znam da me ti oslovljavas sa Petre pa mislim da je meni upuceno pitanje.
Zadovoljavajucih 50 lit.
U Petak 25 i juce isto.
Neka nada je prisutna i postoji, sto se tice soje, suncokreta i jos nekoliko kj kukuruza!
Ima i toga gde je zakasnila i tu vise nema nikakvog spasa.
Kod tebe?
Neka je lomljena i ne popravljaj do 15 AvgustaNe mogu d'ugasim, slomio sam žutu ručicu.
Da sam znao da cim ides krenu ovakve kise platio bi ti ranije bar put samo da ides sto brzePogledao sam snimak, znam šta je ciklon, lepo sam napisao da se spustio u toj ravni iz pravca Karpata nisam napisao da je karpatskog ili ruskog ili japanskog porekla. 7 dana davimo o ciklonu valjda su ga nazvali "Nole". No meni iz Turske na plaži je bitno da mi njive pokisnu i pratim svaki oblačak koji ide u mom smeru tj ka Lokvama ,u 12 po lokalnom se to pojavilo na našem Srpskom radaru i imalo je putanju koju sam napisao, iznenadio me he odraz kad je atigao u okolinu novog sada.
Pogledao sam snimak, znam šta je ciklon, lepo sam napisao da se spustio u toj ravni iz pravca Karpata nisam napisao da je karpatskog ili ruskog ili japanskog porekla. 7 dana davimo o ciklonu valjda su ga nazvali "Nole". No meni iz Turske na plaži je bitno da mi njive pokisnu i pratim svaki oblačak koji ide u mom smeru tj ka Lokvama ,u 12 po lokalnom se to pojavilo na našem Srpskom radaru i imalo je putanju koju sam napisao, iznenadio me he odraz kad je atigao u okolinu novog sada.
Nije li sada momentalno kod tebe crveno.Dakle od cijelog balkana mi bi mogli nastaviti biti rupa sa daleko najmanje padavina . Od sredine maja do sada ukupno 20ak litara i to jedino juce