Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
32-36l u zsvisnosti severni ili juzni deo sela. Po radaru i atar je tu negde.

Mislis Pero! Znam da me ti oslovljavas sa Petre pa mislim da je meni upuceno pitanje.
Zadovoljavajucih 50 lit.
U Petak 25 i juce isto.
Neka nada je prisutna i postoji, sto se tice soje, suncokreta i jos nekoliko kj kukuruza!
Ima i toga gde je zakasnila i tu vise nema nikakvog spasa.
Kod tebe?
Kod nas potop.Vise ni negledamo.Takodje i ja se vise uzdam u soju

Kimi mozes li da objasnis sta se to desilo u evropi, karpatima, alpima, kod nas da ovako olako dolazi do formiranja kisovitih oblaka.. I sta to nije dozvoljavalo mesec i po dana da nemamo kise..

Blago svima vama... Ovde tesko da je neko dobio vise od 30l. A prognoza je bila da cemo mi zapadno od Rudnika da se podavimo u vodu.

Kimi hvala tebi na ovim iscrpnim detaljima i najavama da ce biti dobre kise svuda. Kod mene je do veceras palo tek nekih 35 l od petka. Od 20h pada dobra natapaca i najava je za ceo ponedeljak i deo utorka. Valjda ce i kod mene da dodje do nekih 80 l. Za moj kukuruz sasvim dovoljno. Jos ako posle ovoga ne budu neke visoke temp eto prilike da se kukuruz bas bas oporavi i ipak nesto uradi.

Pogledao sam snimak, znam šta je ciklon, lepo sam napisao da se spustio u toj ravni iz pravca Karpata nisam napisao da je karpatskog ili ruskog ili japanskog porekla. 7 dana davimo o ciklonu valjda su ga nazvali "Nole". No meni iz Turske na plaži je bitno da mi njive pokisnu i pratim svaki oblačak koji ide u mom smeru tj ka Lokvama ,u 12 po lokalnom se to pojavilo na našem Srpskom radaru i imalo je putanju koju sam napisao, iznenadio me he odraz kad je atigao u okolinu novog sada.
Da sam znao da cim ides krenu ovakve kise platio bi ti ranije bar put samo da ides sto brze😂👍

Kod mene kuci je i veceras bio jak pljusak, ali nije zahvatio vecinu njiva gde je kukuruz, valjda ce nas pogoditi ovi oblaci sto idu od Srbije

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Pogledao sam snimak, znam šta je ciklon, lepo sam napisao da se spustio u toj ravni iz pravca Karpata nisam napisao da je karpatskog ili ruskog ili japanskog porekla. 7 dana davimo o ciklonu valjda su ga nazvali "Nole". No meni iz Turske na plaži je bitno da mi njive pokisnu i pratim svaki oblačak koji ide u mom smeru tj ka Lokvama ,u 12 po lokalnom se to pojavilo na našem Srpskom radaru i imalo je putanju koju sam napisao, iznenadio me he odraz kad je atigao u okolinu novog sada.

Danas sam dobio snimke suncokreta koji izgleda kao da je preko njega presao valjak , neki ce dobiti kisu , neki i dosta stete a neki ce izgleda ostati i bez kise.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh