markojx
Član
Mi dobili led sreca sitan i dobru kisu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Vrbasu svega 3 litre... Znaš li koliko je ka KucuriLudilo.....
Naravno...15l u Kucuri za kratko vreme...U Vrbasu svega 3 litre... Znaš li koliko je ka Kucuri
Ajde javi litražu kad staneTrenutno monsum uz strasnu grmljavinu. Leda za sad nema
To što je protutnjalo kod tebe direkt sa Karpata iznad TM i tamo srednjim banatom do tebe al tu kod tebe stravičan odraz na radaru.U selu haos. Pola sela nema struje. Izčupanih drveća na sve strane. Padali na kuće, krovove, puteve... Jedno drvo je palo i srušilo bedem... Kako je u ataru ne znam...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ништа није било, разведрило се.Спрема се нешто.
Nema ovaj ciklon veze sa karpatima , pogledaj satelitski snimak .To što je protutnjalo kod tebe direkt sa Karpata iznad TM i tamo srednjim banatom do tebe al tu kod tebe stravičan odraz na radaru.
Sta da ti kaze? Reci ce isto kao kad je rekao da su dobili 100 l i posle par dana kako nije to bilo po njegovim parcelama.Ajde javi litražu kad stane
Kakvi mirna,pravi potpo za 15min 27LMirna kisa natapaca.
Pravac mu je bio direkt sa Karpata e sad da li je od cuklona ili ne ne znam verovatno neki krak ciklona. Pratim ga od podne kad se pojavio na radaru.Nema ovaj ciklon veze sa karpatima , pogledaj satelitski snimak .