Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pred kisu snimak a posle kise pokazuje merac 15 litara
Na Dobrodolu samo 9....
Da se nadovežem, kad sam već tu, ukupno za ovih par dana palo je 6+6+11+današnjih (dosadašnjih) 9 litara...
Ukupno 32....
Nije loše, situacija je "daj šta daš".....
I sutra u prekosutra javljaju kišu, tako da, nek pada...
Ima mesta...

Pogled na Sombor i okolinu pre 45 min. Od kiše ne mnogo, ali zato jak vetar.
19f4bc2beec5938390eb7a1865c5861f.jpg
20ce93e79c350dbc012c5a5d8622b803.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

'Лебац ти ражани, гледам поподне "Реин аларм" и не могу да поверујем како су нас облаци "фелширали". Прво прозвиждао поред села (и атара) неки облак који је ишао... из Панчева за Зрењанин, а одмах потом оно што је из северозапада прешло преко Београда. Колико видим последице, добро је што су нас облаци овог поподнева обишли.
To sam i ja pomislio...

Pada kao da ce smak sveta, opici grom I nestade struja

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nzm kako ovo moze biti sve prirodno nije mi jasno....do pre ovih kisa od par dana unazad,maltene svaka moguca oblacnost nebitno od kog pravca dolazila se raspadala ili nas obilazila,govorim za moj kraj.A sad,pu pu da je ne ureknem,ali jbt svaki oblak donese neku kisu,par litara,desetak ....evo od Rumunije se formiraju neki oblaci ponovo i sve to se visestruko pojacava kako ulazi u nasu zemlju.
Kako je jeb... moguce da 2 meseca nismo mogli imati ni jedan ovakav scenario oblacnosti tj razvoja oblaka ??.
Inace,samo nek pada,dok ne bude da lezi po par dana voda po njivama,nije dosta.

Rezultat je par grana polomljenih, jedna visnja skroz puknuta. Ima po gradu jos dosta toga kako javljaju.
e960b4840e7dbf8d1ea2711a3b36cb95.jpg
8fd1e2ddf9ad5652021fea93aec1d156.jpg

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Kod mene počela da pada lepa kiša za sada bez građana grmi kao da sam u zoni ratnog dejstva

Poslednja izmena:
8 литара и понека куглица леда и ево сада стиже од Суботице и Сомбора неки кијамет.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh