Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt da sam se zazeleo grmljavine. Pa to je nekad tuklo, sevalo, lajtšou. Budu puni oluci vode. Sve sam uzeo da gledam stare snimke kad je nekad davno padala cisto da se ne iznenadim kad je iduci put budem video 😁

Palo za dva dana 58l. Nije skoro ovoliko palo u 48 sati. Da nije bilo onog grada bilo bi jos bolje ali jbg. Steta sto je za vecinu njiva kasno.

Ja sam od SB vazdusno 20ak km , a od Nove Gradiske 10ak vazdusno pa nismo nista ozbiljno dobili , ni jedan pljusak ,samo paducka . Nova Gradiska ako je 200 litara kako kazes , onda smo 20ak puta manje a Sava nas dijeli , interesantno
Ja sam se vracao sa mora kad na
autoputu je padala kisa,to je bio kolaps,nisi mogao voziti brze od 80km,dosta njih je stalo u zaustavnu traku a izmedju gradiske i S.Broda i kukuruzi sa desne strane bili svi na zemlji

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Jucerasnji bilans 27 litara.
Progoza je takva da ce morati zakaciti celu Srbiju. Najteze je kad te omasi a na prognozi je nema. Ovako je opet lakse. Nije jos gotovo za one koji nisu dobili kisu.

Primetio sam,dosta puta kod vas i nas bude identično što se tiče vremena,ali ovog puta smo bolji - 26 litara
To sam primetio i ja, ali realno nekako uvek i dodje sa vaše strane pa verovatno jednim delom je iz tog razloga... Ovaj put je došlo s'juga negde, ja išao ga gradu na 10km puta prosao sam 3 različite padavinske zone... Od toga da tek rosi do toga da brisači ne postižu da brišu... Uostalom, video si koliko je palo u Batajnici, Vojki i tu okolini gde mi realno nismo daleko...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh