galicije83
Član
I u Calmi lije za sve novce...konacnoo
Dobrih 15 minuta....
Dobrih 15 minuta....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobrodol 12l ukupno iz dva navrata, Šatrinci duplo više, 25 litara....Ima toga i kod mene, Putinci 13l a Zarkovac 11l.To su ukupne kolicine za ovaj talas.Par kilometara istocno i zapadno je palo dosta vise.
Takav kisomer imam i ja. Posto se siri gore tesko je proceniti koliko litara ima. Najbolji nacin je odasuti ono sto je preko 40l u neki sud pa posle vratiti. Jednom mi je bio pun do vrha i kad sam tako uradio bilo je oko 105l. Inace kod nas juce 1l, u cetvrtak nista a sada upravo pocinje ali neka sitna i slaba. Valjda ce pojacati.
Јова нема кишомер а колико сам чуо да је било 13-14л, информација није сигурна 100%.Nocas 10l. Ukupno 21 od ovog talasa. Eto kod Kiraja 15km razdaljine duplo vise dok je kod clana Nikt u Ruskom Selu u prvom naletu bilo svega 2l. Javice se valda i Jjova iz Mokrina da bi imali sliku padavina oko Kikinde.
Napokon se sastalo nebo i zemlja iznad napaćenog Lijevča.Falim te Bože.