DraleTD
Član
Ма оних стакленика од правца Сирига код Нисове пумпе.Kad se sad nisam šlogiro... Do pljuska je bilo 4-5 litri u kišomeru, a sad posle pljuska 35 litri !!!!
edit: Kog Elana, hotela, ili bivšeg imanja na subotičkom putu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма оних стакленика од правца Сирига код Нисове пумпе.Kad se sad nisam šlogiro... Do pljuska je bilo 4-5 litri u kišomeru, a sad posle pljuska 35 litri !!!!
edit: Kog Elana, hotela, ili bivšeg imanja na subotičkom putu?
Код спомен гробља....била провала облака, улица пливала....ето ти разлике на само пар км удаљеностиU kojoj Mitrovici ti zivis?23 kod mene...
Za ceo dan, pusti ti matica on ce da vrse 7t po kj.Jeli jel to od podne ili za ceo dan? Nesmem više da se šalim platiće Matiću za šifru od haarpa pa smo ga nagrabusili.
Hvala Bogu da su ljudi bili u Brodu.Jel ima nekog ovde iz okoline slavonskog broda? Tamo je danas popodne bio haos,takva kisa padala da bio zastoj na autoputu a kukuruz sav na zemlji
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jel mislis da neko voli sto vama nepada kisa?@pidikanac
Eto upravo dok se ne smraci u potpunosti razdelimo kokoske koje smo skupljali po ulici od potopa sto ih je nosio! Palili upravo baterijske lampe!
Ozbiljno ti kazem ni ja se ne zajebavam!
Nesto si mi bas ozbiljan postao nakon silnog podjebavanja!
Moze se tebi kad te u Junu kacila kisa svake druge nedelje!
Da niste uzeli u arendi nesto zemlje kod nas cim ste toliko zainteresovani za kisu kod nas?!
Za radoznale informacija da vam srce bude na mestu:
Sinoc nista, jutros 2 lit + 4 + 4 pa potom tako sa prekidima pada i pada neka sitna da ne mozes ici do meraca a i zauzeti smo kokoskama!
Svakome druze moj ko ima porodicu i dece podrazumeva se da je to na prvom mestu!Pero ako se ne bih šalili pa od muke bi svi pukli po šavovima. Ako sam te uvredio javno ti se izvinjavam. Ali tebe i još par ljudi poznajem pa mi je nekako i logično da se sa vama i šalim. Naravno da mi je jasno kako se osećaš kada ti je sve otišlo u nepovrat ali kako se kaže "veselo srce veseli lice a žalostan duh suši kosti" ja samo kažem da su mi deca živa i zdrava a za ostalo kako bude svima tako će i meni.
Ja sam iz Slavonskog Broda, možda je mjestimice bilo i leda, ovdje gdje sam ja nije bilo.Jel ima nekog ovde iz okoline slavonskog broda? Tamo je danas popodne bio haos,takva kisa padala da bio zastoj na autoputu a kukuruz sav na zemlji
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja baš sada I uživam druže a razlog je upravo kiša ne znam odakle ti utisak da ne uživamOvaj Pidikanac ne zna uzivati dok kisa pada, nema druge nego da se nadamo da te neki dobar potok odnese
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
A ti druže preskoči moje postove a kada budu ograničili broj postova ja ću to poštovati a ako kod tebe ne pada kiša ti idi pod tuš pa se rasladi. Laku noć.Pa sjasi sa teme, po 20-30 postova dnevno napises, samo tebe ovde citam
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Bice dobar za mokasine kada se voda povuče0 new items by Albert Gulyas
photos.app.goo.gl