Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi braćo, al je palo kiše. Ne dao Bog. Šabac poprilično plavio. Suraku jedan firmin auto stradao u garaži ispod zgrade prošlu kišu. Istera ga sada pred ovu kišu na ulicu, opet puna garaža vode. Sreća u nesreći.

Jel ima nekog ovde iz okoline slavonskog broda? Tamo je danas popodne bio haos,takva kisa padala da bio zastoj na autoputu a kukuruz sav na zemlji

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Jut
@pidikanac
Eto upravo dok se ne smraci u potpunosti razdelimo kokoske koje smo skupljali po ulici od potopa sto ih je nosio! Palili upravo baterijske lampe!
Ozbiljno ti kazem ni ja se ne zajebavam!
Nesto si mi bas ozbiljan postao nakon silnog podjebavanja!
Moze se tebi kad te u Junu kacila kisa svake druge nedelje!
Da niste uzeli u arendi nesto zemlje kod nas cim ste toliko zainteresovani za kisu kod nas?!
Za radoznale informacija da vam srce bude na mestu:
Sinoc nista, jutros 2 lit + 4 + 4 pa potom tako sa prekidima pada i pada neka sitna da ne mozes ici do meraca a i zauzeti smo kokoskama!
Jel mislis da neko voli sto vama nepada kisa?

Pero ako se ne bih šalili pa od muke bi svi pukli po šavovima. Ako sam te uvredio javno ti se izvinjavam. Ali tebe i još par ljudi poznajem pa mi je nekako i logično da se sa vama i šalim. Naravno da mi je jasno kako se osećaš kada ti je sve otišlo u nepovrat ali kako se kaže "veselo srce veseli lice a žalostan duh suši kosti" ja samo kažem da su mi deca živa i zdrava a za ostalo kako bude svima tako će i meni.
Svakome druze moj ko ima porodicu i dece podrazumeva se da je to na prvom mestu!
Ali kad je tu sve u redu onda je normalno i dato, da imas i druge zahteve, ne suvisne i prevelike, nego umerene, a narocito takve od kojih ti zavisi egzistencija!
Siguran sam da ti nisi imao period od 60 dana bez kapi kise a ni vetra kakvog mi imamo ovde! Ja tebe postujem jer smo drugari bili u ono vreme ali ne valja bas proci crtu a po narocito tamo gde zna da boli!
Pozdrav druze!

Jel ima neko da proda srari bojler ili još bolje bocu za autogeno varenje? Hoću da pravim kišomer ali da nemoram često da ga praznim.

Jel ima nekog ovde iz okoline slavonskog broda? Tamo je danas popodne bio haos,takva kisa padala da bio zastoj na autoputu a kukuruz sav na zemlji

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja sam iz Slavonskog Broda, možda je mjestimice bilo i leda, ovdje gdje sam ja nije bilo.
Sutra ću u obilazak njiva da vidim kakvo je stanje, palo je 60-70 litara. Vidim Gradiška je dobila oko 200 l.

Pero a jel ti znaš od kada ja nemam vode za piće jer su i arterski bunari presušili.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh