Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo lepo pokisli, do poslepodne 17l a posle toga je još dosta padalo. Videćemo sutra ujutru konačan zbir...

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Nismo suvi ali brzo ćemo biti.Do sada, od juče 9 litara i danas ,možda 1.
Izgleda da se oblaci raspadaju.

Pasje vreme napolju, nemoze da se dise.
22 stepena trenutno a ja mokar do gole koze, radio nesto oko stolarije napolju.
Nisam bio ovako mokar ni na 40 stepeni proteklih dana.

Од Елана до надвожњака 50км/х једа брисачи стижу да обришу,а ево сада и у Врбасу стиже тај облак али мало слабијег интезитета.
Kad se sad nisam šlogiro... :) Do pljuska je bilo 4-5 litri u kišomeru, a sad posle pljuska 35 litri !!!!

edit: Kog Elana, hotela, ili bivšeg imanja na subotičkom putu?

@pidikanac
Eto upravo dok se ne smraci u potpunosti razdelimo kokoske koje smo skupljali po ulici od potopa sto ih je nosio! Palili upravo baterijske lampe!
Ozbiljno ti kazem ni ja se ne zajebavam!
Nesto si mi bas ozbiljan postao nakon silnog podjebavanja!
Moze se tebi kad te u Junu kacila kisa svake druge nedelje!
Da niste uzeli u arendi nesto zemlje kod nas cim ste toliko zainteresovani za kisu kod nas?!
Za radoznale informacija da vam srce bude na mestu:
Sinoc nista, jutros 2 lit + 4 + 4 pa potom tako sa prekidima pada i pada neka sitna da ne mozes ici do meraca a i zauzeti smo kokoskama!

Pero ako se ne bih šalili pa od muke bi svi pukli po šavovima. Ako sam te uvredio javno ti se izvinjavam. Ali tebe i još par ljudi poznajem pa mi je nekako i logično da se sa vama i šalim. Naravno da mi je jasno kako se osećaš kada ti je sve otišlo u nepovrat ali kako se kaže "veselo srce veseli lice a žalostan duh suši kosti" ja samo kažem da su mi deca živa i zdrava a za ostalo kako bude svima tako će i meni.

Jeli jel to od podne ili za ceo dan? 😁 Nesmem više da se šalim platiće Matiću za šifru od haarpa pa smo ga nagrabusili.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh