Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi oblaci koji su juce doneli padavine krenuli su iz centralne BiH presli HR pa preko Sombora, Subotice dalje protutnjali kror HU.
Taj pravac kretanja je bio jugo-zapad severo-istok.

Svi oblaci koji su juce doneli padavine krenuli su iz centralne BiH presli HR pa preko Sombora, Subotice dalje protutnjali kror HU.
Taj pravac kretanja je bio jugo-zapad severo-istok.
Delimično si u pravu, medjutim ja dobijam kišu od oblaka koji dolaze iz pravca Baje,Kunbaje, Bácsalmás moje njive su baš u samom špicu uz granicu sa Mađarskom na par kilometara

Ovo sad već postaje bezobrazluk...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Ako posmatras samo jedan odraz onda si u pravu. Ovo je klasican primer onog "izvuceno iz konteksta"
No nije ni bitno odakle, bitno da je palo.

Nocas 7-8 litara...2 kilometra od mene vec 14L...Mala Bosna(selo pored subotice) 18L......Tavankut nesto dalji od Male bosne neverovatnih 50L

U Smederevu (grad) sinoć malo jače pokupila prašinu, ne znam za okolinu...Bilo kako bilo, ko je i koliko dobio kiše - dobio je...Zahlađenje od par dana dolazi od petka uz čestu pojavu kiše.

Kise ima i sada i bilo je rodovno ali sve istim putanjama! Ja sam jos u maju rekao kad je pocelo da nas promasuje " dovidjenja kiso do septembra" tako ce i biti i uopste se ne nadam i ne gajim iluzije.

Isto kod mene . Ponegdje moze da se vrati za jos par dana a imam i ovako . Od pola maja nema kise.

q2wwoJs.jpg

E pa to... Ne zna čovek kome da se obrati... Juče radim i gledam pada sa svih strana a iznad nas vedro....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Naprosto nemamo srece i to je to. Sad je najbitniji faktor sreca. Sve ostalo su gluposti. Sreca je najbitniji faktor, kao i onima na Titaniku.

Eh Paore kad bi tako za svaku situaciju moglo jasnije I preciznije nagovestiti..Ali tako he bilo, prosto iz aviona Se videlo jos tamo u ponedeljak da CE krajnji sever blize Madjarskoj da pobere, a da CE kosava sve ubrzano susiti ka istoku.
Inace da delovi Banata pogotovo jugoistocnog dobiju danas od razvoja sKarpata pred mrak lokalno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh