Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to malo... radovali bi mnogo od nasih kolega za takav plusak, pa da kukuruz "pokupi"...Lep pljusak od nekih 40-ak min,e sad kad bi svaka 2 dana ovako,jer sve je ovo sviranje k.
Deficit je ogroman tako da ovih 8mm nista ne znaci,sem da orose kukuruz.
U ovom delu Sombora je verujem da je mnogo više od 5 litara. Nije bilo intenziteta sem na početku minut-dva.Stapar 3l. Lugovo 15l. Sombor 25
Ovo nemojte zaboratiti. Kad se posle o prinosima pricamo (da ne citiram sad i post iznad sa 30-40 lit)... To se zaboravlja kasnije... mislim mi ljudi zaboravimo...Stapar 3l. Lugovo 15l. Sombor 25
Kako od Madjara kad ide od JZ ka SI ?Subotica poplavljena,nadam se i moje njive jer je od madjara stigla kiša, kol'ko je da je mnogo je žedna zemlja i usevi
Pa sad za diskusiju je koliko kukuruzu znači ovo što može samo preko lista da uzme,jer evo počinje i vetar.To do korena neće ni da stigne.Nije to malo... radovali bi mnogo od nasih kolega za takav plusak, pa da kukuruz "pokupi"...
Jugo-zapad i zapad ti je madjarskaKako od Madjara kad ide od JZ ka SI ?
Nešto si pomešao.Jugo-zapad i zapad ti je madjarska
Pratio sam oblake preko Rain-alarma
Stigne to... 8 lit. nije mala kisa... bar ove godine...Pa sad za diskusiju je koliko kukuruzu znači ovo što može samo preko lista da uzme,jer evo počinje i vetar.To do korena neće ni da stigne.