Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zahladiće sigurno par dana, a dal će biti kiše i gdje to ćemo vidjeti
Poslije oped od sredine sledece nedjelje opet vruće

Biće Momo nekih aktivacija i kod tebe izgleda sutra kasnopopodne/uveče. Taj sistem bi se kasnije preko Semberije dovukao i do dela naše zemlje, ponajpre Podrinje...sad neko daje krak i ka Sremu, Beogradu i Banatu a neko to drži južnije.

Pre njega tokom dana biće dosta razvoja koje će aktivirati front tu oko Užica, Kosjerića, pa dalje ka Čačku, Kragujevcu, Kraljevu i na severoistok.

Ovo bauljanje sa prognozama od pocetka Juna meni istera lepih novaca iz dzepa i iskida zivaca zabadava oko postrnih useva.
Da sam znao da ce ovoliko fulati da sedim miran kod kuce.
Savremeni kompjuteri ,sateliti ,radari, ku.ci-palci i nisu u stanju da daju zglavnu trodnevnu prognozu k'o Kamenko Katic.

Yr.no je na dnevnom nivou menjao. Juče u jednom trenutku nijedan dan nema kiše. Danas su je opet vratili. Ali videćemo.

Yr.no mogu oni i veceras opet ukinuti kad tako cesto menjaju misljenje.
Evo sad gledam sajt.Stoji u pondeljak moguca prva kisa.To je naucna fantastika pogoditi 5-ti dan od danas.Znaju norvezani stanje u ovoj nasoj tepsiji.

Za moj kraj yr.no pocetkom sledece sedmice je bio najavio 90 litara po metru kvadratnom, pa su jutros smanjili na nulu, sad opet polako dizu

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Prognoza za danas - Sreda, 30. Jun​

Popodne slaba kiša
min.18°C
  • Vetar: 12 km/h 282°
  • Vlažnost: 67%
  • Ver. padavina: 60%
  • Padavine: 0 mm
  • UV indeks: 0

Vremenska prognoza za sutra - Četvrtak, 01. Jul​

Prepodne jaka kiša sa grmljavinom
31°C / 16°C