Da citiram par postova da se ne vratim mnogo u nazad a ima toliko toga napisanog a dosta toga bez smisla i razumevanja.
Zanimljivo da neki vide iskljucivo samo ispred sebe i merodavno im je ono sto vide u njihovom ataru i ne mogu ni zamisliti na sta lici neciji drugi atar.
Napisao sam pre par dana da ne zelim postavljati nikakve slike za sad a svakako ce ih biti. Ne zelis ni videti ni imati takve kukuruze kakve sve ima kod nas.
A ti druze moji imao bi vise razumevanja za neke ciji su neki usevi 90% ugrozeni a i shvatio bi neki revolt na prognozu vremena koja iz krajnosti u krajnost ne da gresi nego vredja neku intelegenciju svakoj normalnoj osobi koja ima potrebu za padavine. Ne razumem i nikad necu zasto i rade taj posao slicno gatari koja zasluzuje zatvor zbog obmane i lazi. Aj, da ne predjem liniju previse bez potrebe jer nista time se nece ispraviti, ipak gatare naplacuju svoje lazi dok ovi modeli ne uzimaju nam direktno iz dzepa ali se proseravaju sa nama debelo!
Pricao bi ti sasvim drugacije da nisi imao nekoliko dobrih kisa.
Tuga druze moj, bas tako! Svake godine nas deru kako ume i znaju sa cenama a mi sravnjeni sa zemljom, bez ikoga da nas vodi da se bunimo nego gutamo i trpimo!
Izvoze suncokret za Bosnu vec godinam za 50 + dinara dok nama daju od 27 do 30 din. Soju za Italiju i jos po negde u EU a nas drze u monopolu.
Eto ove godine neda nam se da i mi budemo zadovoljni i da se radujemo nekim dobrim prinosima pa makar bili i srednji pored najavljenih mnogo boljih cena u odnosu na proslih godina! Za nas ovde 2017 je bila idealna u odnosu na ovu.
Evo u Temisvaru posle 22 h grad velicine golubijeg jajeta je spizdeo sve zivo!
Kod tebe isto kao kod paora u Tovarisevu. Kaze padalo je 100 lit ali samo po selu a tamo gde su mu parcele skoro nista
Aj laku noc pa kako nam bude i suvise sam umoran posle danasnjeg dana provedenog non stop na suncu i traktoru za neke dalje komentare po pitanju vremenske prognoze!