vladimir92
Član
Grmi sa severa.Nad selulom prosao pljusak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ono kad sam lupao da mi se čini da postoje mjesta koja su kao rupe u vezi padavina da ih jakom često obilazi zaboravi da napomenem da mi se isto tako čini da postoje neke mini regije koje redovno kupe pljuskove i kiše pa i najčešće samo oni i dobiju , a vi recite imali nešto od toga . Što se tiče Bosne da ne pominjem neka mala mjesta koja neznate u Potkozarju , oko Glamoča itd ali recimo ispod Bjeljine i Ugljevika recimo tamo gdje je član zombi tu ne promaša , u Hrvatskoj je to sj-z do Slovenije oko Varaždina i sjevernije od Osjeka pa preko Dunava predje i uhvati oko Sombora i sjevernije tu ne promaša . Sam Bg isto često vata lutalice itd.
Ti druže onda sadi višnje i sej pšenicu,bar bi ja tako uradio.Moje neko zapažanje da kod nas u Južnom Banatu Deliblatska pešara pokupi većinu padavina,sela bliža njoj bolje prođu.