Peet
Član
Cudo su ovi meteorolozi!!! Sve zivo potrefe! ponavljaju isto 20 puta i jednom potrefe!!! Prema njima ova godina i nije susna!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na njivi taman onako malo ali dovoljnoOkolina Sombora izgleda ima kise?
Polagao sam ja Kimi Meteorologiju na fakultetu,a predhodni komentar je vise sala,smesno mi je koliko grese prognoze i modeli ove godine,moj profa meteoroligije na jednom predavanju pricao o vremenu i uslovima kavi ce vladati za 70 godina,prekine ga jedan uvazeni kolega profesor,inace ratar,i kaze ''znas Dragutine kakvo ce vreme biti za sedamdeset godina a ne znas kakvo ce biti ove vegetacione sezone'',tri dana unapred jos i nekako ozbiljnija prognoza,sve ostalo su ipak samo teorije,dokazano ne brojano puta@Pedja-Z
To je samo karta vetra,ne znam sta ti daje za pravo da zakljucujes kako kise nema ?
Kod mene mijenjaju prognozu iz sata u sat.Kako je krenulo od kiše neće biti ni k.