Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cudo su ovi meteorolozi!!! Sve zivo potrefe! ponavljaju isto 20 puta i jednom potrefe!!! Prema njima ova godina i nije susna!

@Pedja-Z

To je samo karta vetra,ne znam sta ti daje za pravo da zakljucujes kako kise nema ?
Polagao sam ja Kimi Meteorologiju na fakultetu,a predhodni komentar je vise sala,smesno mi je koliko grese prognoze i modeli ove godine,moj profa meteoroligije na jednom predavanju pricao o vremenu i uslovima kavi ce vladati za 70 godina,prekine ga jedan uvazeni kolega profesor,inace ratar,i kaze ''znas Dragutine kakvo ce vreme biti za sedamdeset godina a ne znas kakvo ce biti ove vegetacione sezone'',tri dana unapred jos i nekako ozbiljnija prognoza,sve ostalo su ipak samo teorije,dokazano ne brojano puta:ppozdrav:

Sad sam došao iz obilaska njiva i gledao sam.Kuva polako,pritisak nenormalan.U sred parcele kukuruza čini mi se da ima 45 stepeni.Jedino me soja iznenadila koliko se oporavila od zadnjih kiša i tretmana (po tvojoj preporuci,hvala) borom.

Još samo malo Grujane moj..danas je bio vrhunac topline,ali će sutra i delom prekosutra biti veoma sparno..

Hm,gde li će na kraju završiti ova aždaja od vetra ?Šepuri se tu tako po zapadu Vojvodine gore dole,malo Srem malo Bačka:

Nadam se i da malo GFS preteruje,jer je 16-18M-S prosek vetra katastrofalna pojava...

z3wind054.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh