Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se ova kiša muci pa to je čudo. Kod nas zglavna nije pala još od kraja maja.
Kimi kakvo ce sad strujanje biti, to jest odakle ce nam dolaziti oblaci. Ako oped bude iz Bosne slabo ce sta pasti.

Sto se ova kiša muci pa to je čudo. Kod nas zglavna nije pala još od kraja maja.
Kimi kakvo ce sad strujanje biti, to jest odakle ce nam dolaziti oblaci. Ako oped bude iz Bosne slabo ce sta pasti.

Subota uveče južno.Nedelja južno i jugoistočno,ponedeljak mahom takođe jugoistočno_Od utorka zapadno i severozadno.

Danas nije moglo da se dise u gradu na asvaltu a ja u autu +42 a u sumi +37 prokuvao sam a na svu muku od naglog kocenja puklo mi kociono crevo, dok sam sanirao cev da ne curi ulje bio sam u goloj vodi ... ma gde ces lepse

Ja bio na Tisi bas pregledno, backa bila vedra.

Poslednja izmena od urednika:
Danas je bilo baš vruće na Adi...::suncanje::

Udarila vrućinu u glavu... :osmeh:

Daće Bog kiše ovih dana pa ćemo videti.

Fial615, kako gde. Slobodno usmeri te tvoje oblake sto ti ne trebaju ka meni :osmeh:

MarkoKg
Isto važi kao i za ostatk zemlje,nestabilno uz pljuskovei moguće jače nevreme :)

Karta uslova vlažnosti, zna se gde je najgore. Zato se i mora naznačiti kad se govori o suši jeli se misli na Vojvodinu ili južnije krajeve. Za većinu Vojvodine destabilizacija stiže prekasno, ali južnije itekako može da popravi ,tj. da stigne u zadnji čas:
Hvala na odgovoru.
Kod mene je soja jos uvek zelena, dok vidim u istoj temi ovde na forumu da su ponegde Vojvodjani krenuli da je skidaju. Ova kisa ce mi mnogo znaciti jer jos ima prostora da se mahune napune.

Upravo tako Marko !ima u našim okolinama još mnogo toga čemu bi pomogla kiša.

Inače,u nedelju je najžešće biti u Vojvodini.Jaka nestabilnost,blizina centra ciklona,smicanje,povoljna južna-jugoistočna struja.Moguć je takozvani mezociklon,široko rasrostranjeni linijski sistem sa nepogodama u kome vetar može dostizati i 120km/h!!

Ako je verovati GFS-u,to bi gađalo ponajviše severozapad Bačke.

Prognozirali su oko 40 litara u par dana. Sad gledam, jedva da mozes skupiti desetak litara, a kimi nam najavljuje vetar od 120 km/h. Izgleda cemo mi zaliti za ovih 37-38 stepeni...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Evo ga taj vetar na karti GFS-a...i ovo je srednja brzina,a ne udari:

z3_wind_060.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh