Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ja samo pomazem Kimiju, pokusavam da ulijem optimizam ljudima sto se kise tice,svi je cekaju a niko neveruje u nju ali bice je ovaj put. Kimi je profesionalac a ja amater ali treba neko i da ubaci neku sliku vidim da su vec skoro svi umorni od ovog leta.

Rtavn19818.gif

Nekih stotinak litara za veci deo srbije do kraja nedelje.

Bice dobro ako padne i 50 litara u celoj zemlji, ovo je nepodnosljivo vise.Juce nisam slikao pukotine u zemlji, ono je ne daj boze.

Zeljko kakve se temperature ocekuju nakon ovog zahladjenja,hoce li opet skakati na 40 ili ce biti malo podnosljivije?Sta kazu karte?

Sede 3 plavuše i jedna kaže:
"Čula sam da će sutra biti 40 stepeni"
Kaže druga:
"E pa ja sam čula da će sutra padati sneg"
Sedi treća,razmišlja i kaže:
"Pa ko će čistiti toliki sneg po tolikoj vrućini? "

Jbg kukuruzi izgoreli , repa nemam pojma u kakvom je stanju a povrce , jbg nismo neki veliki izvoznici . Za sada nam od poljoprivrede najvise para u drzavu dolazilo od izvoza kukuruza , psenice i soje. Molim pametnije da me isprave ako gresim.

Jbg kukuruzi izgoreli , repa nemam pojma u kakvom je stanju a povrce , jbg nismo neki veliki izvoznici . Za sada nam od poljoprivrede najvise para u drzavu dolazilo od izvoza kukuruza , psenice i soje. Molim pametnije da me isprave ako gresim.[/QUOTE čuden si ti paor kad neznaš u kakvom stanju je repa povrće i ostalo za neke biljke još uvek treba kiša :ppozdrav:

Rtavn19810.gif
Rtavn4810.gif

Za sada sve deluje dobro cini mi se da nece prelaziti 30C bar do naredne nedelje,ocekuje nas prijatno vreme
Rtavn22210.gif

Bojim se da ce tih 100 lit doci kasno ako je to tek krajem sled. nedelje.
Za useve su vec sati postali bitni a ne dani.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh