Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt u vrbasu 26l a kod nas sve ukupno ovih dana 4-5 litara, ko da smo u drugoj drzavi a ne na 10 km...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

U Šapcu sinoć propast živa, toliko je padala da se izlila kanalizacija.. Jezera po ulicama a padala je da brisači nisu stigli da brišu i tako do Varne, posle Varne ni kapi...

Znam, ko šta radi ja samo refrešujem radarske slike i jedim se. Pa još i ovaj usrani RHMZ sa njihovom radarskom slikom koja nikad ne radi kad treba, oni mi još dodatno kidaju živce...
Vi ste bar dobili 5 litara pre neki dan a mi litru za 40 dana.Da vidis nas deo atara...tuga.

Jbt u vrbasu 26l a kod nas sve ukupno ovih dana 4-5 litara, ko da smo u drugoj drzavi a ne na 10 km...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Pričaj mi priču, i ja sam na 10 km pa nemam ni tih 4-5l. Sinoć 10 km levo od mene 26l, preksinoć 5 km desno od mene 18l. A u sredini bodlja...

U Šapcu sinoć propast živa, toliko je padala da se izlila kanalizacija.. Jezera po ulicama a padala je da brisači nisu stigli da brišu i tako do Varne, posle Varne ni kapi...

Reci mi da li su njive uspele da prime toliku vodu? Ako podjemo od toga da je bilo suse dugo, da je zemlja zedna, ispucala itd, bas me zanima da li je sva voda ostala na njivi?
U gradu je druga prica naravno.

Reci mi da li su njive uspele da prime toliku vodu? Ako podjemo od toga da je bilo suse dugo, da je zemlja zedna, ispucala itd, bas me zanima da li je sva voda ostala na njivi?
U gradu je druga prica naravno.

Uspele su da prime, doduše bio je mrak kad sam se vraćao ali taj deo iza Šapca su sela, njive su uz put i dosta brzo je voda "popijena" bar ono što se vidi pod svetlima auta. Inače preksinoć kod nas u selu je palo nešto manje kiše ali isto za 15 min, za pola sata nigde se nije zadržala...

Išao da prskam lucerku u deo atara prema Banatskom Karadjordjevu i Tordi .U nedelju -ponedeljak je pala lepe kiše ali nije kao nad selom.Temperatura nije visoka ali je velika vlažnost vazduha ,sparno je.

Paore imas temu za takvu diskusiju. Ovo se odnosi na izbrisani deo teksta.

Nocas palo nesto kise ali je sada vec sve suvo i mogla bi ponovo da pada.

Nocas palo preko 50 kapi po kvadratu,sve u svemu zadnjih 10ak dana je palo oko 5 litara,sto je premalo,ali sta da se radi. Kad nema babe dobra je i devojka. :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh