Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi ste bar dobili 5 litara pre neki dan a mi litru za 40 dana.Da vidis nas deo atara...tuga.Znam, ko šta radi ja samo refrešujem radarske slike i jedim se. Pa još i ovaj usrani RHMZ sa njihovom radarskom slikom koja nikad ne radi kad treba, oni mi još dodatno kidaju živce...
Jbt u vrbasu 26l a kod nas sve ukupno ovih dana 4-5 litara, ko da smo u drugoj drzavi a ne na 10 km...
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Vi ste bar dobili 5 litara pre neki dan a mi litru za 40 dana.Da vidis nas deo atara...tuga.
U Šapcu sinoć propast živa, toliko je padala da se izlila kanalizacija.. Jezera po ulicama a padala je da brisači nisu stigli da brišu i tako do Varne, posle Varne ni kapi...
Copy-paste, situacija kod nasKod mene isto dobra kisa pala,sinoc 1l i preksinoc 2l!
Reci mi da li su njive uspele da prime toliku vodu? Ako podjemo od toga da je bilo suse dugo, da je zemlja zedna, ispucala itd, bas me zanima da li je sva voda ostala na njivi?
U gradu je druga prica naravno.
Copy-paste, situacija kod nas