Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mosta na Tisi izmedju Zrenjanina i Novog Sada drugar noćas izmerio 36 litara, a u Zrenjaninu bas nista? To je bio bas mali oblak izgleda!

@prnjavor3 kod nas sinoc (Corle) nekih 40 minuta pljustalo samo tako. Korita potocica koji su bili presusili se napunila i izlila po njivama, makadamske puteve poderalo

Послато са HTC Wildfire S A510e користећи Тапаток 2

Neverovatno ali istinito ...
2u5886q.gif

I juče i danas oblaci se bukvalno "očešali" od mene, razlika je jedino što su juče otišli prema severoistoku ...
Bilo je vetra, grmljavine, munje sevale, ma sve što je potrebno za jednu normalnu kišu, ali na kraju ...
th_trt.gif

Ako ništa drugo barem je bilo oblačno, ali sparno katastrofa ...

E jbm ti srecu kuratu kod nas sinoc palo 1,5l,a tako se bila zaukala reko potopi ce nas ono sipak i kise nikad vise sad vise nemam ni trunke optimizma jednom recju najebali smo ga!

Kod mene jutarnjih 3 + sadasnjih 12 = 15l mada još nije skroz stala. A i bilo je vreme dosta je bilo prasine.

Kod mene oluja i juče i danas. Olujni vetar,dosta kise i danas popodne grad. Padao je 15-ak minuta velicine lešnika.Što vetar nije povaljao to je završio grad... Jbga...

Evo kod nas grmi i seva ko nenormalno i pocinje kisa da pada valjda ce se konacno otkaciti i bar sat vremena padati!

Evo kod nas grmi i seva ko nenormalno i pocinje kisa da pada valjda ce se konacno otkaciti i bar sat vremena padati!

Čujem i ja tu grmljavinu! Nek vam je sa srećom da padne lepa mirna kiša, kad već neće da skrene malo desno (ja sam tu odmah u komšiluku, blizu nadvožnjaka)!

Evo je ispunila mi se zelja lije ko luda u zadnji cas!:bravo:sutra idem na:pecanje:od srece a mozda i u lov!

- - - - - - - - - -

Čujem i ja tu grmljavinu! Nek vam je sa srećom da padne lepa mirna kiša, kad već neće da skrene malo desno (ja sam tu odmah u komšiluku, blizu nadvožnjaka)!
E ako vas je sad obisla onda stvarno onaj gore sto sara sa tusom nije fer!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh