Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E jbg mi smo imali nestanak struje,a kisa jos pada i koliko vidim u onaj moj pisomer ima oko 20l:kisa:

Ovi Vrbašani kad god neki zakuka dobiju kišu,ove godine ih oće pa to ti je,moramo i mi primeniti taj sistem kukanja

Čujem i ja tu grmljavinu! Nek vam je sa srećom da padne lepa mirna kiša, kad već neće da skrene malo desno (ja sam tu odmah u komšiluku, blizu nadvožnjaka)!

И ја чујем грмљавину. Делује ми да нам је ближе, ал Rain alarm каже да оде преко Врбаса, па горе...

Znam, ko šta radi ja samo refrešujem radarske slike i jedim se. Pa još i ovaj usrani RHMZ sa njihovom radarskom slikom koja nikad ne radi kad treba, oni mi još dodatno kidaju živce...

Znam, ko šta radi ja samo refrešujem radarske slike i jedim se. Pa još i ovaj usrani RHMZ sa njihovom radarskom slikom koja nikad ne radi kad treba, oni mi još dodatno kidaju živce...

Веруј ми знам како ти је, знам тај осећај... :)

Vidi ovo, juče pokisao Jaroš (za neupućene to je deo atara naslonjen na Bečejski atar), večeras Vrbaški atar, a mi u sredini pušiona (juče pala 1l). Ako to nije baksuz, ne znam šta jeste... :zli:

24ovf44.png

Поред Турије заобилазница....

Au kolika kisa sinoc, to je da se ne veruje......Iz jednog dela gde sam navodnjavao, izbacujem vodu.

Kod nas 20l jutros u kisomeru isto kao i pre 2 dana

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Grad Sabac ,Letnjikovac i potez prema Bogaticu sve do izlaska iz Stitara odlicna kisa ,u Beloticu Macvanskom malo, a u Bogaticu ni kapi nocas....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh