savato
Član
Sledeci vikend kisa 100%,Vojvodina uglavnom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kasno! Samo za soju, a ostalo oduvalo svoje!!
Mi smo jutros zbog rose morali da odlozimo baliranje lucerke do 9h inace lucerka je na 8 reonu!A sto se rose tice svako vece je bude e sad gde i u kom kraju Vrbasa ti gledas neznam!NIje tesko oboriti proslogodisnji prosek jer ga nije ni bilo,nije mi to nikakva uteha...moze se i reci svakako gore nego 2011,2010,2009...bar kod mene...cudna godina skroz ova 2013-ta a za 10 dana ovo ni na sta nece liciti...izgorece sve i sta je dobio dobio je...nema rose ni u tragovima jutros gledali
Mi smo jutros zbog rose morali da odlozimo baliranje lucerke do 9h inace lucerka je na 8 reonu!A sto se rose tice svako vece je bude e sad gde i u kom kraju Vrbasa ti gledas neznam!
Ne bi se ja slozio s tobom da je soji kraj price. I te kako joj je potrebna kisa da bi popunila valjano mahune a ujedno je neophodna za te gornje spratove. Dakle jedna solidna kisa u sto brzem roku bi lako mogla da stavi tacku za prilicno dobar rod.ma i ona je ugasila svoje mozda sprat dva bar kod nas na severu inace njoj tu mesto nije i amim
Upravo tako, cak i da sledeci vikend padne dobra kisa, mislim da nece biti kasno ni za ranije, ni za kasnije posejane. Kod mene za sada soja izgleda sasvim ok.Ne bi se ja slozio s tobom da je soji kraj price. I te kako joj je potrebna kisa da bi popunila valjano mahune a ujedno je neophodna za te gornje spratove. Dakle jedna solidna kisa u sto brzem roku bi lako mogla da stavi tacku za prilicno dobar rod.