radashin
Član
Vedro jutro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
............trebalo bi jos.......Ајд пиши како си прошао са осигурањем да видимо дал је боља жетва од града или комбајна.U tom kraju stradala mi je samo psenica.Da,osigurano je.
Ja sam vise digo ruke od nadanja.Sad slusam RTS kaze u Srbiji je palo do 200% vise padavina od normale i jako je prijalo psenici ali nije jagodi i jabuci.A sta je sa jugom ove zemlje?Jesmo li i mi Srbija ili neka druga republika???Nas niko i ne spominje sto nas ubi susa totalno.I nas jos zaobilazi,a trebala bi nam i te kako.
U tom kraju stradala mi je samo psenica.Da,osigurano je.
pre 4godina mene u jagodini uhvatio grad,bio je kao ovaj najveci a bilo je i vecih primeraka padao je 1 min ali mi razbio auto,poceo je da pada suv iz cista mira bilo je kratko ali steta ogromna.a 1993 ubio nas skroz grad kao pesnica to je bila katastrofa.ova godina je strasno teska u svakom pogledu.prosle godine susa sada nevreme nikako da se vreme popravi.
To je u planinskim delovima, izmedju Babusnice i Dimitrovgrada. Selo Rakita. Kod mene kise ni za lek vec 3 meseca. Naidju oblaci, padne par kapi i toliko.
Sacuvaj Boze.
Tornado koji je se pojavio u Inđiji pre tri dana iznenadio je ne samo žitelje Vojvodine već i cele Srbije a pojavu ovog olujnog vetra meteorolozi predviđaju i za ostatak Balkana. Kiša će biti svakodnevna pojava sve do početka jula meseca a temperature će varirati u intervalu od 18 do maksimma od 25 stepeni Celzijusa što je daleko ispod proseka za ovo doba godine i početak leta. Drastična promena klime i vremenskih prilika u Srbiji nije slučaj samo ove godine, I prošle 2012. bilo je ekstremnih temperature tokom letnjih meseci a mnogi klimatolozi ali i javnost to su dovodili sa početkom rada HAARP antenskog sistema instaliranog u selu Beljina kod Barajeva, na samo pedesetak kilometara od Beograda, o čemu je Pravda prva opširno pisala tokom prošle godine.
moglo bi se do vikenda prosusiti za spartanje.