zzivica
Član
c c c a kod nas samo koja kap,nemogu da verujem.idem napolje da vidim pa javljam.cuo sam grmljavinu,na radaru nisam nista video,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
c c c a kod nas samo koja kap,nemogu da verujem.idem napolje da vidim pa javljam.cuo sam grmljavinu,na radaru nisam nista video,
koliko ja vidim ide preko Smedereva i trebalo bi da prođe između Gaja i Kostolca ukoliko gA ne razbijU u međuvremenu samo se pitam čime će ga razbiti
http://www.rain-alarm.com/
Danas mi je led ovro 16 kj psenice.Po nekoj slobodnoj proceni steta 60-80%.Suncokreti i kukuruzi u tom pojasu istarupirani.Haos.eto ja sad dosao sa njive 54 litara za 15 minuta sa ledom. jecam skroz otisao 50 % psenica ,kukuruz i repa dosta gadno izgleda.mozda nas ministar narucio za nas za kompenzaciju umesto subvencija.
U tom kraju stradala mi je samo psenica.Da,osigurano je.Strasno!Jesi li bar osigurao useve?
jel ti nocas kisa pala il danas popodne?Danas mi je led ovro 16 kj psenice.Po nekoj slobodnoj proceni steta 60-80%.Suncokreti i kukuruzi u tom pojasu istarupirani.Haos.
Eh ta Neuzina ... od Zrenjanina oko 35 km istocno u pravcu Rumunije,4km od opstine Secanjdije neuzina kad je vedro nad srbijom?