Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće i danas pljuskova ponegde,iako su modeli uglavnom suvi.

A sutra se sprema dernek..ako se formira ovo čudovište,džabe sve te rakete:

idalee.png

Pre x godina (mislim da je 2000) na dan 12 jul je u Bašaidu bila jedna od najjačih oluja koje se sećam.Letelo je bezbroj crepova ,rušio je kotarke (čardake),padao je led,a kiše je palo zanemarljivo.Tadašnji dan je bio jako sparan i od jednom se stvorilo "čudo".

Gde ćete veće nevreme od ovog sad što je ....Ovi nesrećnici u Ivanjičkom kraju posle 15 minuta grada bar su svesni na čemu su, a mi nedeljama gledamo agoniju po njivama i kao nečemu se nadamo ...

od kise nista,bice ovo prava katastrofa
Vec je katastrofa,nema bice...Mi kao da smo Boga s kamenjem gadjali,pa kad dodje do nas a on zavrne slavinu!Jutros oko pola 7 u Pancevu pljusak,lep,auto mi oprao za cas...Neka je i 5 litara palo,ali kod nas ni kapi.Ono pre 2-3 veceri isto tako dodje blizu nas poprska asfalt i sve se umiri...Nema nista ove godine,jedino suncokret.Kukuruz kaput

Ma kakva kisa,od 15-tog mozda i bude i jos koji stepen vise.Pa da imamo barem pustinjsku klimu pa da nam barem noci budu hladne,ovake pocrkasmo.

Evo je pocinje i to ona peava letnja kanda se i nama sreca osmehnula!A sad gasim komp seva ludacki!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh