Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene na sva tri i na digitalnom +37,5 step u V.Naselju +41 step i kako ides ka meni opata nije svuda isto .. ima razlike i do 5 stepeni kako gde ,,, provereno e sda dal je moguce .. svata se da videti i doziveti ...

onaj me falsifikovao kao ziranta gde je uzeo 20.ooo evra i dobio 10 meseci uslovno , ma sve je moguce ,, e sad sam otisao u OFF , ali sve je moguce :off_topic: i to bas sve

Nije nemoguće naravno...ali gledajući temperature u ostatku zemlje,temperaturu ovde kod mene (34stepena) kao i ovu sa aerodroma Lađevci (36stepeni),ipak je greška :osmeh:

Naravno da je osećaj drugačiji,sve živo se usijalo pa nije ni čudo što pokazuje takve temperature.:osmeh:

Nocas pucalo sa svih strana i istresao se jedan dobar pljusak. Danas preko dana cak bilo prijatno, medjutim sada tek pocelo da prigreva. Trenutno kazu +32.

Juče obilazeći atar sam primetio da nije u pitanju deficit vlage u zemljištu toliko izražen.Veće zlo je visoka temperatura i vazdušna suša.
Otkinuo sam jedno stablo kukuruza na kome su listovi takoreći izgoreli ,stablo je imalo dosta vode u sebi.
Kod nas danas nešto niža temperatura , retki oblaci oblaci zaklanjaju sunce.U momentu kad nema oblaka ,odmah je pakleno vruće.Sparno je.
vruć vazduh ima svugde a nisu svugde isti kukuruzi, kod mene su najgori u repištu, izgleda da je repa maximalno izvukla vlagu a zimske nije bilo baš previše

Jel pada negde?
U mom selu nista.
Bio nam je danas predsednik Tomislav Nikolic sa raznoraznim obecanjima,od duplo veceg budzeta za poljoprivredu do jako povoljnih kredita,jer se ovako vise ne moze i reko mozda ce nam doneti i kisu,al to je ostavio za drugi put.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh