Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
juče su ovi naši iz sela dobili obaveštenje da budu u pripravnosti zbog mogućeg leda

Tesko...ni do izlaza za Srbobran nije stiglo...kod mene za sad tek,tek....U Kucuri je bio dobar pljusak 10 minuta

Posavina, istočna Slavonija,ko da je crna rupa .Sutra najavljivana kiša 80% i zahladjenje se odlaže . Čvrsto sam se nadao za četvrtak .Najavljuju već 7 dana da bi večeras otkazali.A nailazi period o Petrov dana do Iline ,Ilinski sveci i Kresovi ,ja se malo sećam kad u životu da je tad pala kap kiše i da nije bio pakao od temperatura.Bojim se da se ovo za Nedelje i Ponedeljak takodje ne raz.....be ko i ovo sve do sad,. mada će tada biti dosta kasno .Sutra da je bilo ,nešto bi se izvuklo.Baš sam se ovoga bojao .Iz krajnosti u krajnost ide vreme.Sad će neki rekordi da se objavljuju koji nisu bili nikad.

spasoje, ovo u potpunosti potpisujem što si napisao, gledajući sve prognostičke modele za iduće dane istočnu Slavoniju i Posavinu sve promašuje, uglavnom sve sjevernije se premješta ili južnije, sutra točno mjesec dana kako nije ni kapi kiše udarilo ovdje kod nas

Ova oblacnost iz Madjarske je krenula na jug, e sad, kad bi protrcala preko nas....Ali i ja vec mastam....
Neki oblaci se namestaju, e sad videcemo. Podseca me na proslu godinu, isto su javljali mestimicne pljuskove, i sta ti ja znam, pa se opet formirao dobar oblak, i skoro cela Vojvodina je dobila 30+ litara kise...

Eto malo pre pokupila prasinu,ali bice jos posto komsinicini kerovi jos poslepodne su trazili zaklon.Ja vec vise verujem njima nego prognozerima:haha:

Nervira me to sto kad odem da vidim prognozuu nedelju su javlajli u utorak uvece kisu,pogledam u ponedeljak oni pomere za cetvrtak uvece i to bas jake padaveine,odem veceras pomereno za petak uvece i to nesto jako malo.... ako nisu sigurni neka ne objavljuju podatke uopste a ne ovako

kod nas palo 2.5 kapi, a ja odmah izleteo na terasu da posmatram kisu... Grmi, seva, valjda ce pljusnuti:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh