markokurjega
Član
Nismo baš samo jedna od pre par dana i to ne u velikim količinama, evo i sad krenula lepo 5 minuta i onda stala i posle toga počinjala jedno 10 puta i uvek stane, grmi i seva bez prestanka 2 puta nestajala struja ali nje nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojih sedam dana? Kod vas je bila prekjuce solidna kod nas par kapi,nije padalo phh davno sad je prestala palo silnih 3litKulpin koliko znam još nije dobio neku kišu zadnjih 7 dana.
Da,da vec su me neki optuzili kako nemogu da sacekam da se put ocedi a ja vec u ataru,a sta da radim kad volim da teram nivu po blatu jbg nisu nju Rusi pravili za svadbe da vozi vec da vuce plug ako treba!Mada isti ti cute ko pi...ke kada svake godine sjebem tanjiracu i setvospremac ravnajuci puteve ne samo za sobom nego i za njima al jbg cudni smo mi ljudi,a mene bas "bolu noge"sto bi rekao Radovan 3-ci za njih i njine komentare bitno je da je kisa pala!Sad se zna ko uništava u Vrbasu puteve