Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nismo baš samo jedna od pre par dana i to ne u velikim količinama, evo i sad krenula lepo 5 minuta i onda stala i posle toga počinjala jedno 10 puta i uvek stane, grmi i seva bez prestanka 2 puta nestajala struja ali nje nema.

Kod nas ni nemirise na kisu valda taj titelski breg ko brana za oblake a nije ni 100 metara visok.

ovo su kise spasa koja niva dobije pljusak i dobru kisu rodice ,koja ne nema,a mogu da budu jedna od druge na 100m,a da jedna dobije druga ne

Konačno kiša koja nije samo napravila tufne na 5cm debeloj prašini. Grmi i seva sa svih strana, iz nekoliko navrata je počinjala ali do sada ona poslednja je bila najlepša. 6,5l po kvadratu, malo ali na ovu krizu to je bogatstvo. Još uvek nije rekla poslednju reč, evo ponovo se čuje. Samo neka pada pa makar i 100 puta po malo.

Lepa kisa pala nisam mogao da izdrzim vec sam seo u nivu i gas da obidjem njive i prosto sam se odusevio jeste da nisam nista video ali je niva plesala po letnjem putu sto snaci da nije samo prasinu pokupile vec je i malko ozbiljnije,a sto atar mirise ljudi na kukuruze,suncukret pa to je milina!

Sad se zna ko uništava u Vrbasu puteve
Da,da vec su me neki optuzili kako nemogu da sacekam da se put ocedi a ja vec u ataru,a sta da radim kad volim da teram nivu po blatu jbg nisu nju Rusi pravili za svadbe da vozi vec da vuce plug ako treba:haha:!Mada isti ti cute ko pi...ke kada svake godine sjebem tanjiracu i setvospremac ravnajuci puteve ne samo za sobom nego i za njima al jbg cudni smo mi ljudi,a mene bas "bolu noge"sto bi rekao Radovan 3-ci za njih i njine komentare bitno je da je kisa pala!:ppozdrav:

pa mamu mu ( znate sta vec ) nece ni slucajno u juzni banat da zaluta

b46ydc.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh