Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
forumaši sa serbianmeteo se kunu da osveženje dolazi.
a sa tv nas pale na guranje da će biti ponovo 40 stepeni od nedelje.
i ovako da pane kiša malo bi pomoglo usevima.
soja do pojasa a ima 4-5 mauna sve sa mojom...

i ovako da pane kiša malo bi pomoglo usevima.
soja do pojasa a ima 4-5 mauna sve sa mojom...

E Ljubek druže...ima kukuruza koji se neće brati...posledice su nepovratne jedino kiša može, kao ona dobra vila u priči o Trnovoj Ružici, da smanji kletvu ali ne i da je ukine :sta:

Eeee,ima jako puno kukuruza koji se nece brati,tj nece imati sta da se bere.Tuga.

Cuo sam da je nevreme u Segedinu...Upravo sam video da dovezose rakete za protivgradnu stanicu u mom komsiluku. Da li nam se to nesto sprema danas - videcemo. A ovi na RTS kazu da su moguci kratkotrajni pljuskovi samo u planinskim predelima

5-10 km severnije od mene je padala.Kod nas samo malo oblačno ,na žačost prošao je taj oblak.

Cuo sam da je nevreme u Segedinu...Upravo sam video da dovezose rakete za protivgradnu stanicu u mom komsiluku. Da li nam se to nesto sprema danas - videcemo. A ovi na RTS kazu da su moguci kratkotrajni pljuskovi samo u planinskim predelima

Biće i danas pljuskova ponegde,iako su modeli uglavnom suvi.

A sutra se sprema dernek..ako se formira ovo čudovište,džabe sve te rakete:

idalee.png

ne mogu da verujem da nece da padne normalna kisa vec koliko vremena....kad sam sejao kukuruz da me je neko pitao dali bi bio zadovoljan sa 4 tone po kj,opsovao bi ga a sad bi bio zadovoljan i sa 2 tone...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh