Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je jedna od najinteresatnijih i najnerazjašnjenijih pojava u meterologiji...zbog čega oblaci iznad nekog mesta u određenom strujanju često jačaju,a u nekom drugom često slabe.
Vecinom kad vi dobijete kisu dobijemo i mi u Bavanistu a sinoc ni kapi bilo vedro.Nocas kod nas padala. . . lepa bila-zlata vredi!
ako je kisa 2,3 l po kvm onda sam ja...Vecinom kad vi dobijete kisu dobijemo i mi u Bavanistu a sinoc ni kapi bilo vedro.
Juče obilazeći atar sam primetio da nije u pitanju deficit vlage u zemljištu toliko izražen.Veće zlo je visoka temperatura i vazdušna suša.
Otkinuo sam jedno stablo kukuruza na kome su listovi takoreći izgoreli ,stablo je imalo dosta vode u sebi.
Kod nas danas nešto niža temperatura , retki oblaci oblaci zaklanjaju sunce.U momentu kad nema oblaka ,odmah je pakleno vruće.Sparno je.