Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas je grad padao velicine koksjeg jajeta, protivgradna odbrana je dejstvovala sa cele dve rakete posto su toliko i imali.......sta drugo reci bravo za ministarstvo poljoprivrede i ova propala zuta .ovna ..... zasta sam ulozio ovoliko para u zemlju, odnosno sada bacio........ nadam se da cita neko od njih

Mijat80 je napisao(la):
kod nas je grad padao velicine koksjeg jajeta, protivgradna odbrana je dejstvovala sa cele dve rakete posto su toliko i imali.......sta drugo reci bravo za ministarstvo poljoprivrede i ova propala zuta .ovna ..... zasta sam ulozio ovoliko para u zemlju, odnosno sada bacio........ nadam se da cita neko od njih

u jbt...nadam se da ce to mene da zaobidje... :zli: :zli: :zli:

sada me zvao burazer iz Desimirovca, grad je bio tolike velicine da mu je sve crep na kuci polomio katastrofa

dosad sunce sijalo........ sad odjednom se sve zamracilo i poceo neki vetar da duva, grmljavina, strasno vreme je uzasno :zli: :kisa: :kisa:

Došli tamni oblaci, pala kiša, tj. pljusak, i opet :cool:.
Gromovi pucali, ali hvala Bogu nije bilo leda.

dosao zao oblak,krenule krupne kapi kise, a onda moja baba koja ima 86 godina rece da joj se to ne svidja i mahnu rukama nekoliko puta pominjujuci letinu i mrmljajuci sebi u bradu jos nesto i pada lepa kisa... To nije prvi put da to vidjam.. Pa sad mozda je slucajnost a mozda i nije :sta: :sta: :sta:

:bravo:
2wp1q12.jpg
:kisa: :zli: :zli:

ja otišao na njivu jugom a tast me dovukao sa zetorom :haha: kad sam odlazio dizao sam prašinu i za 15 min.katastrofa jedva i on sa zetorom došao po mene :haha: srečom sve je prošlo bez grada

2mpn7nk.jpg

Ovo je nasa obala Tise,koja je izasla iz korita.To je spust gde je nekad bila skela prema Starom Beceju.Vodostaj u porastu.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh