Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje da nije ni padala nocas kisa, danas sparina da se ne moze disati. Samo soba i nigde dalje.

Kod mene sad padala dobrih sat vremene, bilo je i grada... Ne znam sta je sa usevima i malinom, ali bilo je gadno!!! ::lose:: ::lose:: ::lose::

Ovog momenta bilo na RTS 2 o nevremenu koje je bilo nocas u okolini Zrenjanina.Ljudi moji pa ovo je drugi put vec?!Plastenici unisteni,pocupana drva,osteceni krovovi.... :udri: :udri:

Kod nas se naoblacilo za 20 min. bilo je pljuskova i grada, taman sam bio spremio seno za baliranje :zli:
Post je spojen: [time]1276529418[/time]

maki_vs je napisao(la):
kod mene od 21;00 do 21;30 palo 28 litre po kvadratu uz olujni vetar haos,sutra cemo da vidimo na njivi rezultate tog vetra.

A par km dalje ni kapi...Mada, kako je izgledalo kod vas i sa te daljine, radije bih da ostane susa jos par dana :)

oko 20,30danas ili večeras, pojavi se nešto što je ličilo na pljusak ali je bilo kratkog daha.Lakše se diše a kako biljke na to reaguje pokazaće se

maki_vs je napisao(la):
kod mene od 21;00 do 21;30 palo 28 litre po kvadratu uz olujni vetar haos,sutra cemo da vidimo na njivi rezultate tog vetra.

Ja bio u to vreme na njivi, pa videh kako seva tamo kod vas...

Farmer Bob je napisao(la):
Ovog momenta bilo na RTS 2 o nevremenu koje je bilo nocas u okolini Zrenjanina.Ljudi moji pa ovo je drugi put vec?!Plastenici unisteni,pocupana drva,osteceni krovovi.... :udri: :udri:
Izgleda je ove godine Zrenjanin na tapeti!
šandor je napisao(la):
Sledeće nedelje kiša i dnevna temperatura ispod 20 stepeni a možda i 15 :udri:
Taman da nam opet sj...e žetvu! :udri: :udri: :udri:

hehehe ,tamo oluja i kisa a ja danas poco navodnjavati :cool: bas lepo. Al necu puno :nono:samo malo sto moram

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh