Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas prkljuce takav vetar oduvao bandere metalne od dalekovoda je slomio, kukuruzi katasrofa leze na zemlju kod mene 5 jutara izlomljeno kukuruza .drugaru sa farme odnelo 400 m2 krova zajedno sa konstukcijom od krova srusio zid i dva plastenika i paradjz sav oduvao.oko 10 t paradajza unisteno Steta barem jedno 50000 e.Jednom prijatelju pao salas na ovce i cobana zaledno sa kucicom oduvao vetar. po selu odneo par krovova porusio zabade crepova da nepricam .Inace ja sam iz Ecke kod Zrenjanina
Iz lokalnog sela Lukinog Selo povrtarima unisteno 70 posto plastenicke proizvodnje ,oduvao ih vetar .

ZRENJANINAC je napisao(la):
I kod mene počelo da grmi a na sever naoblačno neki crni oblaci
da,da ti oblaci dosli kod nas vec oko 6.30h.Grmljavina,pljusak uz obavezan nestanak struje :udri: :udri: sve do skoro.Tako da nista od mog skupljanja deteline na het-trik...... :zli: :zli:

otišlo na Kikindu

I stiglo-nekih pola sata pljusak i dobro je tuklo.sada zapara,ako bude još kiše biće uz dobru tutnjavu :udri:

JEste pala u uuuu :zli: :zli: :zli: al sad ce da se izlece sa grabljama... i da se prevrce seno... a za njima odma i obe prese i sve moguce prikolice.... da se sklanja od kise.... :udri: :udri: :udri:

Od 16.15 do 16.30 jak pljusak,nosen orkanskim vetrom sta je sa psenicom bog zna :zli: :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh