Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas u Kuli, samo blag vetric, niza temperatura, i nista vise. :cao:

kod nas u macvi mestimicno je potukao i do 50% useva. ovog puta sam imao srece! :cao:

Od pre dva sata nam se da kažem slobodno normalizovalo snabdevanje električnom energijom.Noć sam proveo obilazeći tri agregata između objekata u kojima je živina.Sinoć odnosno juče negde oko 15,30časova je bilo takvo nevreme da ja to u svom životu nisam zapamtio a od jutros pričaju i stariji da to nisu zapamtili, a i ja sam bliži sedmoj nego šestoj deceniji.Nikada nisam doživeo da grad tuče duže od 30 minuta a to je juče bilo.Sve je sravljeno u mojoj okolini.Plastenici otkriveni, jer je vetrar bio izuzetno jak, a gradljike su imale veličinu i do oraha.
Gde se god pogleda samo jad i čemer.Protiv gradna dejstvala ali kao i da nije jer već dva meseca pokušavaju da dozovu one koje ne vredi dozivati a to da je broj protivgradnih raketa izuzetno mali i nedovoljan.
Ima novca za gej paradu a nema novca za protivgradne rakete.
Bolje je da prekinem jer to neće imati veza sa vremenskim prilikama pa će biti da sam omašio temu.
Preživeće se ali kamen u želudcu je prisutan.Pšenica stigla do kombajna ali kombajn u tu njivu ove godine neće uči, kukuruz, soja, bašte samo tuga.

Ovakve price i izvestaji i jesu za ovu temu.

Zalosno je da kada naidje takvo vreme protivgradna ODBRANA JE UVEK slabo pripremljena i neefikasna. ::jako_besan::

I sada koga da krivi proizvodjac.

Danas pece :cool: i jaka je sparina.Malo oblaka kao da najavljuje da ce biti jos padavina.Videcemo

Valjevac,potpuno te shvatam (ja imam 2 jutra ječma pod vodom).kod tebe je sigurno još gora situacija ali se ministarstvo bavi nabavkom novca za isplatu subvencija tajkunima (izuzimam časne poljoprivrednike)

Za sutra predviđaju dan koji ćemo pamtiti :udri: :udri: Biće jakih nevremena , grada i TORNADO :sta: . Ko preživi pričaće :bravo:
Post je spojen: [time]1276773306[/time]
Ostatak kukuruza :udri: :udri:

2qs7vqb.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh