Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikt u pravu si, ide prema Madjarskoj.

t7ib92.gif

nikt je napisao(la):
Attila M. je napisao(la):
nikt je napisao(la):
Не долази нама,иде на Мађарску!
http://www.met.hu/kepek/brod/index.php

A odatle nek ode u Rumuniju! Imali su i Mađari dosta pizdarija ovog leta.
Јеси погледао ову радарску анимацију.!?

Jesam i ne sviđa mi se... Sutra idem da palim sveću u crkvi, ništa nam drugo ne preostaje. Negde su i poslednje protivgradne rakete ispaljene... Ko zna šta još može da nas zadesi do žetve.

p.s. i da dopunim post: najbolje bi bilo kad ne bi otišlo ni za rumuniju a ni za slovačku već kad bi jednostavno nestalo... Ali jbg, i u meni ima malo onog mentaliteta: neka komšiji crkne krava. No, što se pravde tiče, Srbija i Mađarska su dobile dovoljno s*anja za ovu godinu.

eeeeeeee ljudi... Pricaju ljudi da je danas usla je Tisa i u LIBE(jos jedan deo novobecejskog atatara) 250 ljudi(iz Petrovog sela) je u smenama branilo zeciji nasip i ipak je popustlo.... :udri: :udri: :udri: :zli: :zli: :zli:

Iznad NS se smracilo ko da je 9 sati uvece dosad samo grmi i seva. Al moze da bure neko veliko sr....e.

A satelitski snimak ne pokazuje da je takvo vreme,ali takvo je. :zli:
Post je spojen: [time]1276870847[/time]

To smo mi trebali da dobijemo,ali odvukla Tisa prema Beceju i potom ode u Banat

opet grad, necu vise da trosim svoje reci da izrazim ono sto mislim o ovoj drzavi, sto nije ubilo prosli put sad je to dokusurilo............ Sramota, inace ispalili su nekoliko raketica sto su imali.......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh