Onaj stih gde se spominje umiruća nacija me neodoljivo podseća na Srbiju... Nažalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dorel je napisao(la):Evo da dam podrsku za protesteposto ljudi uglavnom citaju samo gde pisu komentare...
citajte post asocijacija
Pa tako nekako sa vetrom....................cika_jova je napisao(la):muci se se![]()
a kanali zapušteni(većina),glavno da oni piče nenormalne cene za odvodnjavanje,jebo im pas m...r ,eto im njihovo odvodnjavanje p...a im materina gov..rskaKengur je napisao(la):A svi placamo taksu za odvodnjavanje![]()
![]()
![]()
![]()
ebiga a tako su te uslovili... moras da platis odvodnjavanje da bi dobio subvencije...miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):a kanali zapušteni(većina),glavno da oni piče nenormalne cene za odvodnjavanje,jebo im pas m...r ,eto im njihovo odvodnjavanje p...a im materina gov..rskaKengur je napisao(la):A svi placamo taksu za odvodnjavanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja budala platio oko 100000din.,a njive mi pod vodom
![]()
![]()
![]()
![]()