Onaj stih gde se spominje umiruća nacija me neodoljivo podseća na Srbiju... Nažalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dorel je napisao(la):Evo da dam podrsku za proteste posto ljudi uglavnom citaju samo gde pisu komentare...
citajte post asocijacija
Pa tako nekako sa vetrom....................cika_jova je napisao(la):muci se se
a kanali zapušteni(većina),glavno da oni piče nenormalne cene za odvodnjavanje,jebo im pas m...r ,eto im njihovo odvodnjavanje p...a im materina gov..rska ja budala platio oko 100000din.,a njive mi pod vodomKengur je napisao(la):A svi placamo taksu za odvodnjavanje
ebiga a tako su te uslovili... moras da platis odvodnjavanje da bi dobio subvencije...miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):a kanali zapušteni(većina),glavno da oni piče nenormalne cene za odvodnjavanje,jebo im pas m...r ,eto im njihovo odvodnjavanje p...a im materina gov..rska ja budala platio oko 100000din.,a njive mi pod vodomKengur je napisao(la):A svi placamo taksu za odvodnjavanje