Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kišomer se jutros prelio, koliko je palo nemam pojma. :kisa: :kisa: :kisa:

Treba da prave kisomered do 200 l da mere.Na to nisu racunali.Normalno je da padne nekih 40 l odjednom da kisomer izmeri, cak ni to nije bas normalno.

Za danas najavljuju kisu,a za sutra prolaznu kisu i malo vise :cool:

:sreca:

kisa pada celu noc,kad sam se probudio,i usao u drugo dvoriste,video sam da je sve poplavljeno,sve masine i prikljucci su bili u vodi oko 10 15 cm. sad sam stavio elektricnu pumpu i ispumpavam vodu na ulicu,da ne bi usla u magacin gde imam dosta robe u dzakovima....
i jos uvek pada i tako ce padati jos 3 dana kako najavljauju meteorolozi... ne*ebali smo

I prosle godine kada je bila zetva bilo je mnogo kise pa sam se zaglavljivao sa kombajom izgleda i ove godine mi to negine.

jutros
23j2251.jpg
MG]
Post je spojen: [time]1277205235[/time]

I u NS pada jos od juce popodne jos malo pa 24 h. Umerena prava jesenja kisa i ne misli da stane.

Kod mene je stala oko 9 .Bilans od juče popodne i noćas 56 lit a od petka popodne 111 litara nad selom.

Vreme noćas: Mestimično pijano, sa naglim promenama promila alkohola u krvi, vlažnost grla 100%, pritisak iznad normale, jutarnja temp. oko 39, vidjivost slaba… Vreme sutra: mamurno, otežano kretanje u svim pravcima.
pre13h.

za divno cudo od jutros do sad ovde u Vrscu bez kise,bilo je na pet minuta prepodne.napolju je prijatno vreme,kao da je oktobar mesec ! kad ce to sunce vise :haha::haha:?? psenica trazi da se skida,opet cemo imati gubitke u prinosu po jus-u,mislim na hektolitarsku tezinu

Bio danas u Woby haus-u iso da vidim potapajuce pumpe,a u radnji 7 musterija a petoro kupuju potapajuce pumpe.Pitam prodavca kaze da prolaze kao alva ne stizu da donose na pult....strasno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh