Danas dan prošao bez kiše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mora da iz rumunije ide , kod mene samozoran_vs je napisao(la):ovde kod mene trenutno bez kise ali se nebo crni
zemo jel i kod tebe bila poplavapoljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):Blago nama evo u BL ponovo nemoramo da brinemo nista ovi nasi politicari ce opet da sazovu sjednicu kriznog staba za predizbornu kampanju a poplave to nespada u njihov resor.
kakv zalazak pa nije vece ovde dosli neki oblaci iz pravca Opova i doneli neku sitnu (hvala Bogu)Kengur je napisao(la):I po obicaju zalazak sunca
IMT-550 je napisao(la):kakv zalazak pa nije vece ovde dosli neki oblaci iz pravca Opova i doneli neku sitnu (hvala Bogu)Kengur je napisao(la):I po obicaju zalazak sunca
i sad prestala , a padala jedno 10-15 min valjda vidi i ona da nije pozeljna u skorije vreme...........
Fala vi veliko Lalo , jos ja se vracam iz polja bio u obilasku i sve gledam prema "TEBI" i vicem ajde Dunave odvuci jedan deo a drugi nek ode za Crepaju i da znas da je otprilike tako i bilo nije ni 15 minuta sastavilo nesto sitno sve , valjda kraj oblaka......Lala iz Banata je napisao(la):To smo vam mi poslali.