Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od jutros :cool: a sad kao da se nesto muti.... :sta:
Al je zato u mojoj glavi i stomaku zemljotres! ::pomoc:; ::pomoc:; juce bio da pomognem nesto jednom rodjaku i da probamo rakiju,jednu po jednu i .......prekid filma,a veceras treba kod sogora na svecare(Krsna slava).Ko ce to sve izdrzati..... ::namigivanje::
Izvinjavam se za :off_topic:

kod mene ceo dan tmurno ko da ce sekire da padaju.meni nije problem da odem na njivu,vec mi predstavlja problem kako da se vratim sa njive od silnog blata i rupa sa vodom :nono: ::lose::

kiraj je napisao(la):
Nisam danas išao u atar ali mi komšija kaže da je gore nego što je bilo polovinom maja.Ima vode gde nikad nije bila.
ja sam isao.
bos.
mnogo je gore nego sto je bilo.

Kako sam se nadala dobro sam se udala.... Mislio sam da će biti parcela na koju neću trebati da vozim kombajn(zbog leda) e danas sam video da nije tako strašno, samo tri jutra imam gde neznam sa koje strane da priđem njivi, ili je kanal na međi ili je poplavljeno..... Skroz je opkoljena vodom.... Neznam jel ima u Temerinu na vojnom otpadu da se kupi kakav pontonski most...... Dobro bi došao!

Zeka je napisao(la):
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
Kengur je napisao(la):
A svi placamo taksu za odvodnjavanje :nono: :udri: ::lose:: ::svaka cast::
a kanali zapušteni(većina),glavno da oni piče nenormalne cene za odvodnjavanje,jebo im pas m...r ,eto im njihovo odvodnjavanje p...a im materina gov..rska :udri: :udri:ja budala platio oko 100000din.,a njive mi pod vodom :zli: :zli: ::jako_besan:: ::samo bes::
ebiga a tako su te uslovili... moras da platis odvodnjavanje da bi dobio subvencije... :zli:

@Zeka gde si nasao podatak da moras da platis odvodnjavanje? Gresis sa izjavom da ako ne platis odvodnjavanje nema subvencija. Ljudi nemojte platiti odvodnjavanje to nema smisla ni u ludilu.

neće biti šala :udri: kiša od utorka a taman bih tada trebao početi košenje pšenice koja je posejana u prvom roku setve

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh