Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kod nas su se i djavoli ucutali!ceo dan lije ko iz p...mozda ima oko 15 stepeni?

Kod mene benzinska pumpa radi od jutros... sad sam premestio kod komšije.... Kaže kum, on je merio tačno, kod njega u dvorištu 128litara od juče u podne do jutros...

kod mene nije padala do mozda 19h, a od tada malo sipi, malo kao sumaglica, oblacno i smracilo se - jos malo pa na spavanje :spavam:

bili smo u obilazak prema Novom Milosevu.... Zita polegla kise im ne treba vise nikako.... suncokret nam je dobar... a detelina procvetala a do clanaka stoji u vodi ........... samo daj suncaaaaaaaaaaaaa :cool: :cool: :cool: :cool:

North ARMY je napisao(la):
Vreme noćas: Mestimično pijano, sa naglim promenama promila alkohola u krvi, vlažnost grla 100%, pritisak iznad normale, jutarnja temp. oko 39, vidjivost slaba… Vreme sutra: mamurno, otežano kretanje u svim pravcima.
pre13h.
xaxaxaxa ja sam sinoc bio na veridbi pa nekako se uklapam u tu prognozu...

Juče ceo dan padala onako kao prava jesenja.Noćas pojačala tempo.Svuda oko mene voda na njivama.Zemlja puna vode ne može više da primi ni kapi.Napolju hladno.
Sad malo nešto lepo.Juče sam završio parno grejanje u objektu za stanovanja i posle obavezne probe -produžio sam probu tako da mi je jutros prijatno u kući.
:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh