VLADIMIREC T-25

a šta su vam te skraćenice ASS i KOS:sta:

evo moga vlatka sa cjepačom danas u šumi , više o tome u mojoj temi

image042w.jpg

ASS je Ako Stane Stane, a za KOS nisam siguran, neću da lupim, jutros primetih da mi napred gde se uključuje hidraulika negde izlazi ulje, moram bolje da ispitam šta je u pitanju....

znam za ASS ,a KOS je kad oces onda stanes sto znaci da kocnice rade ,a gde ti curi ulje gde se ukljucuje pumpa ili na razvodniku

nemojte da mi vrijedjate ruske mašine sa tim zajebancijama ASS , bar ruske mašine imaju silne kočnice jer su prije bočnih reduktora

Pozdravljam sve ljubitelje Vladimirca posebno kolegu Savoris koji je dokazao da vrsni majstor i poznavalac ovih zadivljujućih mašina, a pošto sam danas sestri kupio jednog takvog vrlo dobro očuvanog pa me sad interesuje da li neko ima neko već uradjeno rešenje za gornji fiksni vučnik (koji ja moram napraviti) znači na telu traktora gde ga zakačiti i ostalo hvala unapred

kod mene niko ne koristi prikolice sa gornjim kačanjem tako da ja ništa tu nemožem pomoći , vidio sam samo da stavljaju neku budžu tamo gdje ide toplink i onda se tu kača bolcnom prikolica

@Urban, neka je sa srećom, a što se tiče kačenja, i kod mene niko ne kači prikolicu gore, ma mom vlatku je klasična kuka pošto se ovuda teraju jednoosovinke prikolice.

Hvala drugari, kod nas opet su sve dvoosovinke pa je lakše onda kačiti na gornji vučnik, smilićemo nešto nego da li je dovoljno jako tamo gde se kači topling da se tu vežem za gornji vučnik

Zdravo raja,evo i mene nakon duze pauze
bio sam na terenu u Poljskoj,sve vladek do vladeka cak sam i provozo jednog samo mu je jedna rucica mjenjaca pa mi nije bilo bas jednostavno.
veliki pozdrav posebno za SAVU prijatelja.cao

Nazad
Vrh