VLADIMIREC T-25

2pri41z.jpg
ovaj moj ruja je zver danas je vukao 5 krila drljacu
Post je spojen: [time]1301354046[/time]

neznam za peskovitu zemlju ali kod mene u crnici sa plugom 14 coli trosi oko12.5l po kj, naravno to je neki prosek zavisi od dosta faktora

Danas orao prvi put sa vlajkom !!!
Ispunio je sva ocekivanja , eksta sam zadovoljan. Potrosio oko 10 l na 60 ari......
I naravno pitanjce ...
gde mu se gleda nivo ulja u bos pumpi? Bio mi pomesao uje i naftu pa ja to lepo ispustio i sipao ulje do vrha i on mi izbio onaj vijak gde se ispusta uje (i pre toga mi navoj bio los). Ukapirao ja da netreba toliko ali neznam dokle treba pa pomazite treba sutra da nastavim oranje !!!!

evo ti nivoa , nemoj da te buni što ova pumpa ima 4 izlaza , ista pumpa je i za 2 i za 4 klipa motor , samo je razlika u elementu

slikaboschpumpa807152x6.jpg

Hvala narode, zavrsio oranje uspesno.
A kako da sredim onajnavoj za vijak za ispustanje ulju na pumpi posto mi se ostetio na pumpi kad je izbio vijak jer sam prepunio pumpu...
Da li je dovoljno silikon ili teflonska traka ili moram da nosim na masinsko rezanje navoja ??

Hvala narode, zavrsio oranje uspesno.
A kako da sredim onajnavoj za vijak za ispustanje ulju na pumpi posto mi se ostetio na pumpi kad je izbio vijak jer sam prepunio pumpu...
Da li je dovoljno silikon ili teflonska traka ili moram da nosim na masinsko rezanje navoja ??
Ma moze i pluta.Nema tu nikakvog pritiska.

može bilo šta , čak možeš urezati navoj i na licu mjesta , malo teže ali može
ili napravi plastični vijak pa ga uvrni nekako

kao što reče lisnik tu nema pritiska ali osiguraj da vijak ne ispadne pa da ostane suva pumpa , to bi već bio problem

Zdravo svima
Imam jedno pitanje u vezi sa kocnicama na vlatku. Naime trebao bih da ga teram na tehnicki sad pocetkom maja pa bih hteo da malo dostelujem kocnice na njemu. Nisam pregledao celu temu da vidim da li je to pisano, da li bi neko mogao malo to da mi pojasni ili ako je pisano da prekopira text, moze i na PP. Hvala unapred.

prvo pretraži temu , ja mislim da je pisano o tome , pošto je malo duži tekst pa me mrzi ponavljati stalno

Ljudi izgeda da vlatko ide kod drugog vlasnika svideo mu se u plm, zacepio sam naa 2600, premislja se ako da 2500 prodajem, i ako je lud da da tu lovu... Sto se tice kocnica ako nekom treba upustvo za stelovanje kocnica neka mi javne na pp da mu proslediim, Mr Dr savoris mi je to poslaao i objasnio ustelovo sam ih/ za pola sata....

sat se desava sa vlasnicima vladimiraca,izgleda da su to prave masine kad niko nema problema sa njima, ja na mom nastelovao kocnice rade kao da ima abs

Nema problema a ni kvarova (hvala Bogu) Samo sipam naftu i vozim,,, Dule kočnice su sad ok? Više nisu ASS?

Nazad
Vrh