VLADIMIREC T-25

skoro sam kupio frezu sirine 170 gramip,probao sa vladimircem u jesensko oranje ne oseca je u sporoj brzini al ona malo brza ,kacio sam na vladu i silo kombajn mengele 3 i njega tera ,samo sam probao onako radi interesa,,al siliram sa ltz 55

- - - - - - - - - -

72590_517525771626139_914461010_n.jpg

Svaka cast kako tera ovu frezu. Kazi mi jel ona pokriva celu sirinu traktora? Koja je sirina Vladimirca?

Onda freze knap pokriva tragove...

- - - - - - - - - -

Mislim na frezu sa gornje slike...

Evo nekih pravih dodataka za Vladimirca. Hidro volan, pomocna hidraulika i naravno motor 3 cilindra. :osmeh:
Nisam mogo da ne okacim ovaj snimak. Poslusajte zvuk motora.

Pa ovaj je postao prava zer sad!!! Na ler gasu radi kao Perkins 6 klipa motor!!! Svaka mu cast... Ali motor sigurno dosta kosta...

Motor je 110% iz Vtz 2048... Veoma malo budzenja ima da se taj motor ubaci... Kolika bi bila cena tog motra kod nas i da li ima uopste da se kupi..?? Kolika je snaga tog motra?? I kako li ce podneti ostali delovi traktora jaci motor???

Pa kod vtz 2048 motori su se odlicno pokazali ali je problem bio los kvalitet menjaca novije proizvodnje. Tacnije kvalitet izrade. Isti mmotor je T30 nosio bez problema.

Cekaj.. Hoces reci da Vladimirec T-30 ima motor kao ovaj sa snimka??? Pa zar u T-30 nije motor isti kao u T-25??? Sa dva klipa???

- - - - - - - - - -

Ovde na snimku se vidi da je motor kao na T-25 sa dva klipa... Sad nista ne razumem... :sta:

Negde sam pronasao sliku T30 sa 3 klipa, verovatno je bio prelaz na 2048. A sada gledam T30 nosi motor kao i T25 dva cilindra.

Ili je bio prelaz ili su isto ubacili motor sa tri klipa u T-30... Mnogo mi se svidjaju T-30 i steta sto ih nema kod nas... Kad je moj deda kupio novog T-25 nisu bili u prodaji T-30...

100% nisu uvozili... Cak ni moj Vladimirec nije T-25,njemu je puna oznaka T-25a1 jer oznaka samo T-25 je oznaka onog Vladimirca jos slabijeg od mog...

Ja mom ruji sad pocenjem da radim servo nasao sam orbitol klip imam dvosmerni od rampe i boli me uvo samo ako usped da sve to sastavim kako treba'

Nazad
Vrh