VLADIMIREC T-25

Gde mogu naruciti za Vladimirca novi sat za obrtaje sajlu za obrtaje i komplet pinjon???? Hte bi to da sredim jer odavno mi to ne radi a hteo bi i to da popravim jer sve na traktoru funkcionise sem toga... Hvala...

Neznas Vladj mozda nekog ko bi to mogao da ima polovno.. Ja sam danas odvio sajlu sa pinjona i zavrteo je i skazaljka na satu je skocila.. Znaci da je to ispravno sve ali mi je problem pinjon kad upalim traktor on se ne pomera,ne vrti se onaj deo gde ide sajla... Sta bi to moglo da bude??? Nisam skidao pinjon sta je tu moglo da se desi?????

Gde mogu naruciti za Vladimirca novi sat za obrtaje sajlu za obrtaje i komplet pinjon???? Hte bi to da sredim jer odavno mi to ne radi a hteo bi i to da popravim jer sve na traktoru funkcionise sem toga... Hvala...

Nisam to nikada otvarao, tj samo sam sajl menjao. Taj deo bi trebalo da pasuje i sa T40, jer su motori isti. 0644330105, evo ti broj coveka iz Curuga on drzi ltz traktore a mozda ima i ponekog t25. Proveri da li pasuje sa t40, a ukoliko budes narucivao trazi izlaz za sajlu, jer neki stariji tipovi T40 nisu imali obrtomer u kabini, a brojac radnih sati je bio na izlazu dela koji trazis.

Vladj- jer si siguran da pase sa T-40???? :sta: Znam da su motori jako slicni ali nisam siguran za pinjon??? Ako pase sa T-40 to ima na svakom cosku ali ne bi da kupim dzabe pa posle da ne pase....

Vladj- jer si siguran da pase sa T-40???? :sta: Znam da su motori jako slicni ali nisam siguran za pinjon??? Ako pase sa T-40 to ima na svakom cosku ali ne bi da kupim dzabe pa posle da ne pase....

Ne mogu 100% tvrditi dok ne pogledam sutra. A setih se da clan Milos T25 ima nekoliko komada t25, pa mozes videti sa njim. Saljem ti broj na PP ako pronadjem.

I u mom kraju ima jedan T-25 raskupusan ali nazalost nema vise nista oko njega sve uzeli.. Jas am uzeo kuku sa njega i uspeo i nju da slomim... Sad moram ponovo za leto i kuku da kupim jer se bojim vise da vozim sa ovom zavarenom...

Pinjon neodgovara od T-40 Imam ja sve to novo orginalno... Sto se kuke tice imam i nju polovnu (kao novu)malo koriscenu. Za Vladimirca od polovnih delova imam bukvalno sve... Imam u ponudi i orginalne nove delove... Mislio sam da vec svi sa forma znate za to... Ali nije lose da se podsetimo...:bravo:

komsija ciro , skini pinjon i proveri onaj lim na osovini pinjona, verovatno je zguzvan. Zameni ga napravi drugi lim i podmazi pinjon i teraj.Pozdrav

E druze pretekao si me... :osmeh: To sam danas uradio... Skinuo pinjn i zamenio onaj lim ceo bio zguzvan.. Ali nemam ni sajlu (pokidana) a sat mi je star pa sumnjam da radi... Hvala... :ppozdrav:

Vladimirec opasno ide po blatu... Jos ako imas nove gume pozadi nemoze da se nasadi samo cepa... Ja sve sa njim vucem stajnjak..

Vojvodanin@ Vidim da ti ne radi obrtomer. To ti ne valja, moras to da popravis jer zbog toga moze da ti crkne nesto drugo[ naprimer vodena pumpa]

Nazad
Vrh