Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde mogu naruciti za Vladimirca novi sat za obrtaje sajlu za obrtaje i komplet pinjon???? Hte bi to da sredim jer odavno mi to ne radi a hteo bi i to da popravim jer sve na traktoru funkcionise sem toga... Hvala...
Gde mogu naruciti za Vladimirca novi sat za obrtaje sajlu za obrtaje i komplet pinjon???? Hte bi to da sredim jer odavno mi to ne radi a hteo bi i to da popravim jer sve na traktoru funkcionise sem toga... Hvala...
Vladj- jer si siguran da pase sa T-40???? Znam da su motori jako slicni ali nisam siguran za pinjon??? Ako pase sa T-40 to ima na svakom cosku ali ne bi da kupim dzabe pa posle da ne pase....
Pinjon neodgovara od T-40 Imam ja sve to novo orginalno... Sto se kuke tice imam i nju polovnu (kao novu)malo koriscenu. Za Vladimirca od polovnih delova imam bukvalno sve... Imam u ponudi i orginalne nove delove... Mislio sam da vec svi sa forma znate za to... Ali nije lose da se podsetimo...Gde mogu naruciti za Vladimirca novi sat za obrtaje sajlu za obrtaje i komplet pinjon???? Hte bi to da sredim jer odavno mi to ne radi a hteo bi i to da popravim jer sve na traktoru funkcionise sem toga... Hvala...
Evo moje mašine u akciji.Kad je "dobar" put sam ide.[video=youtube_share;gX3fSTPfU5w]http://youtu.be/gX3fSTPfU5w[/video]