VLADIMIREC T-25

img20130203161232.jpg

Društvo zreba mi pomoć da rešim ovo,neznam šta da radim ?
Kada sam kupio traktor videlo se da je stub upravljača skraćen i da je niži , vidi se na slici kako je odrađen sastav prvo nitne pa varenje.Sada je polomljeno dole pukao je var između puža i osovine,da li to treba da bude zavareno da li da krpim ovo ili da kupujem novo?
Da li neko zna cene osovine,puža,stuba pojedinačno ili je to u garnituri? Svaka pomoć je dobrodošla.Bio bih zahvalan ako neko ima sliku puža i osovine da postavi.pozzz....

I kod mene je skracen stub volana (ja sam ga skratio) i to lepo zavari i nema problema.. Bas sam jesenas vadio to vreteno (ili kako vec) i video sam da je to iz jednog dela...

Dobar varioc moze to srediti da traje. Pogledacu sutra u katalogu pa cu uslikati ako bude preciznija slika sklopa.

Nije meni to problem zavariti ,malo je teško dovesti to u centar već da li sme da se zavari jer je već bilo vareno i polomilo se.Sačekaću do ujutru ipak je jutro pametnije od večeri.

u prodaji ide posebno puz a posebno sipka,tako da probaj onaj deo koji je ostao u puzu da izbijes pa napravi taj deo posebno,ili zavari.....

Hvala društvo problem je rešen danas:
hpim0450fp.jpg

hpim0449h.jpg

hpim0451.JPG

malo sečenja brušenja nabijanja dovođenja u osu varenja i evo gotovo.Za sada deluje sasvim ok ,uz ovo sam zamenio semering i ulje u kućištu.
Da dodam još i to dok sam ja popravljao upravljač drugar mi naštelovao zazor ventila na motoru i posle smo reglirali prednje točkove tako da je sada sve ok.Hvala još jednom...pozz.....

Pa otkud ce morati na ruji da bude u centru pi svasta ,heheheheh :haha:

- - - - - - - - - -

Toliko si se nasekiro eto kako je ispalo super .

Hod klipa je 110mm a prečnik klipa 75mm,toliko ima u knjigama, a ukupna dužina jedino da se izmeri na traktoru.Javiće se već neko ko ima i ovaj podatak.....

• Like
Reagovanja: jan
Po saobracajnoj 4t ali moze i malkice vise ali ne preko 4500kg i ona je negde 1500 kg prazna... :osmeh:

Ja sto imam jednosovinku teska je isto ko i tvoja 1500 kg, rucni rad, sa fergom je kad je vozim ove fabricke gdje idem uz brdo drugom ovom nekad moram vracati i u prvu.
Kako ide vlatko sa dvosovnikom koji je lakse vuce fergo ili vlatko

Pa IMT 539 sa ovim teretom nemoze izaci kod mene u dvoriste pa da ga bog tera!!! Probao sam vise puta i uvek na polovini uspona proslajfuje i mi postavimo klocne otkacimo 539 zakacimo Vladimirca u sred brega i blokada i on krece na gore... ALi motor na 539 bolje podnosi ovaj teret.. Ali vucnu silu glupo mi je i da poredim (SMESNO)... A u sezoni Vladimirec po nekad vuce 6000 kg zita plus prikolica,ali to kad pozajmim od jednog druga.. :ppozdrav:

• Like
Reagovanja: PKB
Nazad
Vrh