Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da nije to, čini mi se da ona ostaje uvijek u istom položaju.Mozda polako popusta i pada ona rucica za rucni gas..
Ako traktor nije radio dugo a kazete da nije onda u tom slucaju obavezno zamenuti gorivo u rezervoaru (ocistiti rezervoar) ocistiti grubi filter (oprati) zameniti fine filtere produvati sve cevcice od dovoda goriva ozraciti , proveriti nivo ulja u pumpi visokog pritiska (naravno proveriti nivo i kvalitet ulja u motoru pre startovanja) i tek tada paliti motor...Pozdrav svima. Planiram kupiti Vladimirca i već duže vrijeme ga tražim i našao sam jednog u solidnom stanju, nije puno radio, oko 1500 rs. Međutim kad sam otišao da pogledam traktor, nije bilo akumulatora pa smo ga upalili na guranje, upalio je bez problema i ispočetka se sve činilo ok. Međutim ono što me zabrinulo je to što je nakon nekog vremena i rada u leru traktoru počeo da se smanjuje gas, kao da će se ugasit, kada se doda gas opet malo radi normalno pa se smanji. Zanima me zna li netko šta prouzrokuje takvo ponašanje, da li to što traktor nije odavno paljen ili mozda nekakvi filteri ili je to nešto gore, možda boš pumpa?
Ako traktor nije radio dugo a kazete da nije onda u tom slucaju obavezno zamenuti gorivo u rezervoaru (ocistiti rezervoar) ocistiti grubi filter (oprati) zameniti fine filtere produvati sve cevcice od dovoda goriva ozraciti , proveriti nivo ulja u pumpi visokog pritiska (naravno proveriti nivo i kvalitet ulja u motoru pre startovanja) i tek tada paliti motor...