Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moras fergu bolje zaletiti ja vozim sa fergom 4 5 tona ali je prikolica jednosovnika i optereti mu zadnji kraj da nema sanse da proslajfa.
Pa IMT 539 sa ovim teretom nemoze izaci kod mene u dvoriste pa da ga bog tera!!! Probao sam vise puta i uvek na polovini uspona proslajfuje i mi postavimo klocne otkacimo 539 zakacimo Vladimirca u sred brega i blokada i on krece na gore... ALi motor na 539 bolje podnosi ovaj teret.. Ali vucnu silu glupo mi je i da poredim (SMESNO)... A u sezoni Vladimirec po nekad vuce 6000 kg zita plus prikolica,ali to kad pozajmim od jednog druga..
Pa vladimirac ce pre da izvuce nego 540-542,ako je slabiji..To su braca rusi,nikada ne izdaju..
skoro sam kupio frezu sirine 170 gramip,probao sa vladimircem u jesensko oranje ne oseca je u sporoj brzini al ona malo brza ,kacio sam na vladu i silo kombajn mengele 3 i njega tera ,samo sam probao onako radi interesa,,al siliram sa ltz 55Ciro pogresno si protumacio niko ne potcenjuje Vladimirca, samo sam pitao kako tera frezu (ko tera frezu sa njim) i koliko siroku freze vuce???.
Deo upisa sa smajlijem je namenjen @niki9298...